15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

20 χρόνια μετά το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» η Μαριαλένα είναι η πιο fit μαμά της showbiz

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ έχει αλλάξει πολύ και τα τελευταία χρόνια ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν 2003 όταν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του Mega, «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» ολοκλήρωνε τον κύκλο της. Τα πρώτα επεισόδια του επιτυχημένου σήριαλ έπαιξαν στους δέκτες μας το 2000 ωστόσο εξακολουθεί να προβάλλεται σε επανάληψη μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Στην τεράστια επιτυχία της σειράς συνέβαλε η εξαιρετική χημεία που είχαν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές. Το τηλεοπτικό κοινό απολάμβανε τις περιπέτειες του Λεωνίδα (Δημήτρης Κουρούμπαλης), του Τέλη (Χρήστος Βόρκας) και της Μαριλένας (Χριστίνα Σέιχ), με τους τρεις έφηβους να γίνονται συχνά viral για τις επικές ατάκες τους.

Πως είναι σήμερα η Χριστίνα Σέιχ

Η Χριστίνα Σέιχ που υποδύθηκε τη Μαριλένα είχε «κλέψει τις καρδιές» του αντρικού πληθυσμού και είχε εμπνεύσει πολλές teens με τα κόκκινα, pixie cut μαλλιά της. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από το τέλος της σειράς η πρωταγωνίστρια παραμένει άκρως εντυπωσιακή και θυμίζει αρκετά το έφηβο κορίτσι.

Μετά τα «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» η ηθοποιός άφησε πίσω της την υποκριτική και ασχολήθηκε περιστασιακά με το modeling, κάνοντας διάφορες φωτογραφίσεις. Πριν δύο χρόνια η Σέιχ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε σε γνωστή κλινική της πρωτεύουσας.

https://www.instagram.com/p/CRG62T9qoop

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε το μαιευτήριο μέσω ανάρτησης στο Instagram. «It’s a girl! Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ πήρε εξιτήριο σήμερα μαζί με το υγιέστατο μωράκι της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στην φωτογραφία μαζί με τον ιατρό της κ. Παντελή Τρομπούκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο και από αριστερά οι κυρίες Μαρίνα Παπατσουκάκη και Φανή Βλάχου, Μαίες», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Πριν τέσσερα χρόνια η Χριστίνα Σέιχ έκανε το μεγάλο της comeback αυτή τη φορά στο Youtube, στην εκπομπή του Ρένου Ρώτα, «Fithabits» και όπως θα δεις μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά παραμένει όμως καλλονή.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει κοντά πλατινέ μαλλιά και είναι πιο fit από ποτέ με το να αποτελεί απόδειξη για το πόσο σκληρά γυμνάζεται για να διατηρεί τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πέρασε σε άλλο level το MasterChef και το λάθος που ανακάλυψε φέρνει κόντρες



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό