16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

20 εκατομμύρια πωλήσεις για το PlayStation 5 – Playstation

Ειδήσεις Ελλάδα

20 εκατομμύρια πωλήσεις έχει σημειώσει το PlayStation 5 με δήλωσή της Sony στην ιστοσελίδα GamesIndustry.biz.

Το νέο PlayStation έχει τεράστια ζήτηση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του το Νοέμβριο του 2020, και αν δεν υπήρχε η παγκόσμια έλλειψη εξαρτημάτων, θα είχε φτάσει αυτό το ορόσημο πολύ νωρίτερα. Η Sony αναφέρει ότι σχεδιάζει μια “σημαντική αύξηση” στην παραγωγής της κονσόλας κατά τη διάρκεια της χρονιάς χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Sony Interactive Entertainment (SIE) έχει πουλήσει περισσότερες από 20 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation 5 παγκοσμίως», δήλωσε η Veronica Rogers, SVP, Head of Global Sales and Business Operations της Sony Interactive Entertainment.

«Από το λανσάρισμα του PS5, οι ομάδες μας εργάστηκαν ακούραστα για να κυκλοφορήσουν μια πραγματικά νέας γενιάς κονσόλα παιχνιδιών που έχει κερδίσει τον κόσμο και θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη στιγμή για να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας για την υποστήριξή τους. Το πάθος σας για το PlayStation είναι αυτό που μας ωθεί και μας εμπνέει να καινοτομούμε σε νέες τεχνολογίες, να σχεδιάζουμε το μέλλον του gaming και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το καλύτερο μέρος για παιχνίδι. Όσοι δεν έχουν πάρει ακόμα στα χέρια τους την κονσόλα, να ξέρετε ότι σχεδιάζουμε μια σημαντική αύξηση της παραγωγής του PS5 φέτος και εργαζόμαστε ακατάπαυστα για να διασφαλίσουμε ότι το PlayStation 5 θα είναι διαθέσιμο για όλους όσους το επιθυμούν».

Σε μια πρόσφατη έκθεση, η Sony ανέφερε ότι το PS5 (κατά τη διάρκεια του πρώτου οικονομικού έτους) χρειάστηκε 82 λεπτά για να πουλήσει 80.000 κονσόλες, ενώ για το PlayStation 4 χρειάστηκαν εννέα ημέρες για την αντίστοιχη περίοδο. Επί του παρόντος, το PS5 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το PS4. Ωστόσο, η Sony υπολογίζει ότι το PS5 θα ξεπεράσει τον προκάτοχό του στον τέταρτο χρόνο του.

5

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό