15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

2 φορές που η Kate Middleton παραβίασε τον «χρυσό» κανόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχει σημασία που όλα έγιναν κατά λάθος! Η Δούκισσα του Cambridge «έσπασε» το πρωτόκολλο!

Είναι γνωστό σε όλους ότι στο Παλάτι του Buckingham επικρατεί ένα πρωτόκολλο, που λίγοι τολμούν να «σπάσουν». Ένα πρωτόκολλο που αφορά το styling σε επίσημες και μη εκδηλώσεις, κανόνες συμπεριφοράς των royals και… το φαγητό.

Και εδώ ακριβώς θα σταθώ. Στο φαγητό! Το ήξερες ότι οι υδατάνθρακες είναι απαγορευμένοι για τη βασιλική οικογένεια; Ναι, κι όμως! Οι royals δεν επιτρέπεται να τρώνε πατάτες, ρύζι ή μακαρονάδες για βραδινό μιας και… δεν αρέσουν στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει – «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

Δεν πρέπει, επίσης, να αποκαλύπτουν και το αγαπημένο τους φαγητό, γιατί αν αυτό συμβεί, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν οι royals θα τους σερβίρουν αυτό το πιάτο. Τελευταίο και καλύτερο; Η βασιλική οικογένεια δεν επιτρέπεται να τρώει δημοσίως οστρακοειδή για να μην… προκύψουν «άβολα» φωτογραφικά κλικ.

Τον «χρυσό» κανόνα του φαγητού, λοιπόν, έσπασε η Kate Middleton, αλλά όχι επίτηδες. Όλα έγιναν κατά λάθος!

Το διπλό λάθος της Kate Middleton

Ενώ, λοιπόν, η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν μιλά ποτέ για τα αγαπημένα της γεύματα, η Kate Middleton, έχει αποκαλύψει δύο φορές τι αγαπά να τρώει η οικογένειά της. Έχει σπάσει, δηλαδή, τον «χρυσό» κανόνα της μονάρχη.

Ειδικότερα, το 2018, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Great Ormond Street Hospital, η Kate Middleton αποκάλυψε, ενώ συνομιλούσε με ένα 4χρονο αγόρι, ότι της αρέσει να τρώει ελιές. Όταν εκείνος απάντησε ότι λατρεύει τις μακαρονάδες, η Kate συμπλήρωσε ότι και η κόρη της, η Πριγκίπισσα Charlotte, έχει αδυναμία στα μακαρόνια.

Το 2019, σε επίσκεψή της στο Aga Khan Center του Λονδίνου, με αφορμή εορτασμούς της πακιστανικής κουλτούρας, η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε ότι στην οικογένειά της αρέσουν πολύ το κάρι και γενικότερα τα μπαχαρικά.

Το αγαπημένο φαγητό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Και μπορεί να νομίζεις ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ απαγορεύει στο βραδινό της να υπάρχουν ζυμαρικά, πατάτες και ρύζι και γενικά υδατάνθρακες, γιατί είναι της υγιεινής διατροφής, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η Queen Elizabeth λατρεύει ένα Αμερικάνικο χάμπουργκερ, που δεν έχει ψωμί, και σερβίρεται με μαχαίρι, πιρούνι και cranberries, αντί για κέτσαπ. Όσο για τα γλυκά; Η μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας είναι chocoholic. Δεν ζει χωρίς σοκολάτα.

Καθημερινά πάνω στο coffee table της υπάρχει σοκολατένιο κέικ και – εννοείται- και στο Κάστρο του Windsor, όπου περνά τα Σαββατοκύριακά της.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πριγκίπισσα Charlene – πρίγκιπας Αλβέρτος: Το χρονικό της σχέσης που δίχασε τον πλανήτη
Η αντίδραση της Kate Middleton όταν άκουσε το όνομα της Meghan Markle ήταν epic

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό