24.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

2 Οκτωβρίου 2024 Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ποια ζώδια επηρεάζει;

Ειδήσεις Ελλάδα

2 Οκτωβρίου 2024 Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ποια ζώδια επηρεάζει

 

Τον  χορό των φετινών Εκλείψεων, για το 2024, θα κλείσει η Ηλιακή Έκλειψη –  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Παρορμητικό και Αέρινο ζώδιο των σχέσεων, στο Ζυγό.

Άλλωστε οι φετινές Εκλείψεις ξεκίνησα στις  25/03 με την Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο.

Τι όμως σημαίνει για τις σχέσεις μας, αυτή η Ηλιακή Έκλειψη, η οποία ανοίγει ή ολοκληρώνει ένα κύκλο αλλαγών και μετασχηματισμού?

Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη  θα πραγματοποιηθεί στις 02/10 στην 10ο 03’ του Ζυγού στις 21:49 μ.μ. Ο Ζυγός όπως  είναι γνωστό, είναι το  ζώδιο στο οποίο βρίσκουν το καλύτερο εκφραστεί οι προσωπικές μας σχέσεις, η συντροφικότητα , η ανάγκη μας να συνυπάρξουμε  με τους άλλους,  οι συνεργασίες μας στον επαγγελματικό στίβο, η επιθυμία μας να υπάρχει αρμονία και  ισορροπία σε όλες τις μορφές των σχέσεων μας, η αισθητική, η μόδα, οι Τέχνες αλλά κυρίως η διπλωματία,  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος του χάρτη Ηλιακής Έκλειψης – Νέας Σελήνης , για την Αθήνα,  είναι στην 07ο  47’ των Διδύμων, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πληροφορία, και την επικοινωνία.

Ποια όμως είναι τα σημαντικά στοιχείς αυτής της Ηλιακής Έκλειψης – Νέας Σελήνης , και τι αλλαγές θα φέρει στις σχέσεις μας?

Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου   θα πραγματοποιηθεί στον 5ο οίκο , είναι ο οίκος που εκπροσωπεί την χαρά την ζωής, τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τα χόμπυ και όλες τις απολαύσεις της ζωής. Αυτό σημαίνει, ότι ήρθε η ώρα να δώσουμε τέλος σε καταστάσεις που μας πλήγωσαν στο παρελθόν και να βρούμε πάλι την χαρά, και να μάθουμε να απολαμβάνουμε την ζωή.

Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη, καθώς μέσα στο επόμενο εξάμηνο, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Ηλιακή Έκλειψη στις 29/03/2025 στην 09ο 00’ του Κριού, θα αναγκαστούμε, με την βοήθεια του πλανήτη της δράσης Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου ο οποίος και θα ενεργοποιήσει όλες τις Εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν στον άξονα Κριού – Ζυγού, να προχωρήσουμε σε αλλαγές στις σχέσεις μας και είτε να κάνουμε μια νέα αρχή, είτε να ολοκληρώσουν το κύκλο τους.

Αρχικά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ωροσκόπος της Ηλιακής Έκλειψης με την σύνοδο Ήλιου – Σελήνης – Ερμή μας βοηθάει να επικοινωνήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας.

Η επιθυμία όμως του Ζυγού να αποφύγει την κατά μέτωπο σύγκρουση, στην προσπάθεια μας να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε από τις σχέσεις μας, δεν θα έχει αυτή τη φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς θα έρθει σε άμεση σύγκρουση με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, μια σύγκρουση που θα βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα και τις κρυμμένες ανασφάλειες.

Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Δήμητρα με τον όψη συνόδου της Ηλιακής Έκλειψης – Ερμή, θα βγάλει στην επιφάνεια τις παθογένειες που υπάρχουν, στις προσωπικές μας σχέσεις και που τόσο καιρό κρύβαμε.

Από την άλλη πλευρά, η θετικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης της Έκλειψης Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού,  τόσο με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου όσο και με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα προσφέρει μια ευχάριστη νότα στην ερωτική μας ζωή αλλά και την δυνατότητα να βάλουμε σε σταθερές βάσεις τις οικονομικές μας συνεργασίες, αρκεί να έχουμε μελετήσει σωστά την κάθε λεπτομέρεια την κάθε μας κίνηση.

Σε κοσμικό επίπεδο, δυστυχώς η διπλωματία δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα, να υπάρξουν αρκετές εντάσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη, όπως και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

Αστρικά, η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην 15ο 51’ της Παρθένου, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου και στις αρχές  του 2ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 13ο 34’ του Ταύρου.

Στη σύνθεση των 2 αυτών χαρτών, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αστρική όψη συνόδου της Ηλιακής Έκλειψης – Ερμή  με τον Τροπικό Κρόνο, θα επαναφέρει θέματα που απασχόλησαν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, επηρεάζοντας κυρίως την ψυχολογική διάθεση , καθώς τα εξωτερικά εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν,  και η ανασφάλεια που τους δημιουργείται είναι ακόμα μεγαλύτερη, εξαιτίας και της όψης συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Δία.

Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Αστρικός Δίας με τον Τροπικό ανάδρομο Ουρανό, απαιτεί να αλλάξουμε την Κοσμοθεωρία μας, και να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερη τόλμη το μέλλον μας, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούμε παρασκηνιακά.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό Δία, υπόσχεται ευκαιρίες στον έρωτα.

Το μήνυμα αυτής Ηλιακής Έκλειψης είναι , η φαινομενική ηρεμία στις σχέσεις μας, δεν σημαίνει ότι είναι και πετυχημένες, γι’ αυτό και αντί να κρύβουμε κάτω από το χαλάκι τις παθογένειες που υπάρχουν σε αυτές , καλό είναι να συζητήσουμε αυτά που μας ενοχλούν, ώστε να βρούμε τον τρόπο για να τις βελτιώσουμε.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη τους :

ΚΡΙΟΥΣ

Η επιθυμία σας, αυτή τη χρονική περίοδο, είναι να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας. Η Ηλιακή  Έκλειψη – Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί από εσάς  να ξαναδείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και να εξωτερικεύσετε ότι σας ενοχλεί και σας πιέζει σε αυτές, ώστε  σύντομα να κάνετε μια νέα αρχή. Άλλωστε, η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, στο ζώδιο του Καρκίνου, για το επόμενο εξάμηνο, δεν θα σας αφήσει ήσυχους, καθώς θα σας αναγκάσει, να δώσετε λύσεις σε αυτές. Οι συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν δεν θα σας φοβίσουν,  καθώς δεν είστε από τα άτομα που τολμούν να διεκδικήσουν τα θέλω τους, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα σας. Άλλωστε, το μότο της ζωής σας είναι ότι, η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι και οι σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας θα δείτε με άλλη ματιά εσείς οι Καρκίνοι . Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς , να ασχοληθείτε με πιο δυναμικό τρόπο με τα θέματα του σπιτιού και τις οικογένειας σας, και ξαναδείτε με άλλη ματιά τη σχέση σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Άλλωστε, η παρουσία του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες, και να προχωρήσετε σε δυναμικές αποφάσεις που αφορούν τόσο το προσωπικό όσο και το μέλλον της οικογενειακής σας ζωής. Σε ότι αφορά την καριέρα σας, η θετική όψη που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, υπόσχεται ότι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα θα είναι επιτυχημένα, έστω και αν χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας.

ΖΥΓΟΣ

Η επιτυχία στην ζωή, για εσάς τους Ζυγούς έρχεται μέσα από τις σχέσεις  . Η Ηλιακή  Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα με τους άλλους σημαντικούς τις ζωής σας, και να εκφράσετε με διπλωματικό τρόπο αυτά τα παράπονα και τις επιθυμίες  σας, ώστε να κάνετε μια νέα αρχή, βάζοντας τες σε νέες βάσεις, χωρίς συγκρούσεις. Αυτό όμως δεν θα είναι και τόσο εφικτό, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου για τους επόμενους 6 περίπου μήνες, θα σας αναγκάσει να δείτε την αλήθεια κατάματα, και να συγκρουστείτε , την προσπάθεια σας να διατηρήσετε ή να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν, γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασική σας προτεραιότητα είναι η επαγγελματική επιτυχία και η αναγνώριση σας.  Η Ηλιακή  Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνεται πιο ευέλικτοι, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επόμενους επαγγελματικούς σας στόχους και τις φιλοδοξίες σας, και να δώσετε μια νέα ώθηση στην καριέρα σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια, είναι πιθανό να έρθουν σε άμεση σύγκρουση τα θέλω με τα πρέπει σας, καθώς η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να σας φέρει σε άμεση σύγκρουση με τα μέλη της οικογένειας σας, καθώς θα νιώσουν ότι τους παραμελείτε.

 

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό