15.5 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

19 Οκτωβρίου Ημέρα Αλλαγών και Ευκαιριών: Αξιοποίησε τις Ευκαιρίες, Απέφυγε τις Προκλήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

19 Οκτωβρίου Ημέρα Αλλαγών και Ευκαιριών: Αξιοποίησε τις Ευκαιρίες, Απέφυγε τις Προκλήσεις

 

√ Συνομιλήστε ΑΜΕΣΑ online με τους κορυφαίους Αστρολόγους του Oroskopos.tv
√  Αστρολογική συμβουλευτική – αστρολογικές υπηρεσίες με προσιτές τιμές
√  Εύκολα, άμεσα & οικονομικά με αγορά χρόνου ομιλίας μέσω του Oroskopos.tv eShop

 

 

Ναι:

Ναι στην ευελιξία και την αποδοχή αλλαγών: Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό ευνοεί την καινοτομία και τις ξαφνικές αλλαγές. Είναι ιδανική μέρα για να είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και ανατροπές.
Ναι στην πειθαρχία και την οργάνωση: Το πεντάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά να θέσεις όρια και να οργανώσεις με πρακτικότητα τις υποχρεώσεις σου.
Ναι στην εμβάθυνση και τη συναισθηματική μεταμόρφωση: Το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα προσφέρει την ευκαιρία για βαθιές εσωτερικές αλλαγές. Είναι καλή στιγμή για να αφήσεις πίσω ό,τι δεν χρειάζεσαι πια.
Ναι στη δημιουργικότητα και την πνευματικότητα: Το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα ενισχύει τη διαίσθηση και τη φαντασία, ιδανικό για δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Όχι:

Όχι σε απότομες αντιδράσεις και ανυπομονησία: Η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού μπορεί να φέρει εκρήξεις και ξαφνικές αλλαγές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις.
Όχι στις συναισθηματικές συγκρούσεις: Η χιαστί όψη Ήλιου – Σελήνης δημιουργεί εντάσεις μεταξύ της συναισθηματικής ασφάλειας και των σχέσεων. Απόφυγε τις διαφωνίες που μπορεί να φέρουν ρήξη.
Όχι στην υπερβολική ανάλυση: Η ένταση μεταξύ των συναισθημάτων και της λογικής μπορεί να δημιουργήσει περιττές σκέψεις και ανασφάλεια. Προτίμησε να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου.
Όχι στην προσκόλληση σε παλιές συνήθειες: Οι όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό ευνοούν την απελευθέρωση από το παρελθόν. Απέφυγε να κρατάς πράγματα που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σου.

The post 19 Οκτωβρίου Ημέρα Αλλαγών και Ευκαιριών: Αξιοποίησε τις Ευκαιρίες, Απέφυγε τις Προκλήσεις appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό