22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

18 Σεπτεμβρίου Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας: Αστρολογικές Προβλέψεις – Ευκαιρίες και Προκλήσεις της Ημέρας

Ειδήσεις Ελλάδα

18 Σεπτεμβρίου Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας: Αστρολογικές Προβλέψεις – Ευκαιρίες και Προκλήσεις της Ημέρας

ΝΑΙ:

Ναι στην Αποδοχή Αλλαγών: Η όψη της Σελήνης με τον Ουρανό ενθαρρύνει την ευελιξία και την αποδοχή νέων ιδεών. Αγκαλιάστε την καινοτομία και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό σήμερα.
Ναι στη Δημιουργικότητα και Διαίσθηση: Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές ή πνευματικές δραστηριότητες που τροφοδοτούν την ψυχή σας.
Ναι στην Εσωτερική Αναζήτηση: Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου, είναι η κατάλληλη στιγμή για βαθιά σκέψη και ενδοσκόπηση. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και κάντε ένα πλάνο για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.
Ναι στην Ειλικρινή Επικοινωνία: Οι σημερινές όψεις σας καλούν να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς στις συζητήσεις σας. Αναγνωρίστε και εκφράστε τις πραγματικές σας ανάγκες.
Ναι στη Μεταμόρφωση: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σας βοηθά να αλλάξετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε από την αρχή ή να αναγεννηθείτε σε ένα νέο επίπεδο.

ΟΧΙ:

Όχι στην Αποφυγή της Πραγματικότητας: Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει τάσεις για φυγή ή αυταπάτες. Μην αγνοείτε την πραγματικότητα, όσο δύσκολη κι αν είναι.
Όχι στην Αρνητική Σκέψη: Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει σκέψεις που βαραίνουν το μυαλό. Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική αυτοκριτική και τον φόβο αποτυχίας.
Όχι στις Παρορμητικές Αποφάσεις: Η επιρροή του Ουρανού μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που δεν έχετε μελετήσει καλά.
Όχι στις Συγκρούσεις: Η έντονη ενέργεια της ημέρας μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα αν οι επικοινωνίες δεν είναι ξεκάθαρες. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία.
Όχι στην Παράδοση στις Αρνητικές Συνήθειες: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σας καλεί να αλλάξετε παλιές, αρνητικές συνήθειες. Αντί να ενδώσετε, προσπαθήστε να εργαστείτε για τη μεταμόρφωσή σας.

Η 18η Σεπτεμβρίου είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και ανανέωση. Κρατήστε μια θετική στάση και επιλέξτε να εστιάσετε σε ό,τι σας εξελίσσει!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό