19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17 συμπεράσματα από την δίκη της ΑΕΚ και των πέντε προσώπων στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (22/6) στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η ακροαματική διαδικασία στην γνωστή υπόθεση των φερόμενων ως αθέμιτων παρεμβάσεων σε εκλογές Ενώσεων, με κατηγορούμενους την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Άγγελο Δανιήλ (πρόεδρο ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ), Κώστα Ντάσιο (αναπληρωτή ταμία ΕΠΣ Αχαΐας) και Νίκο Αυλωνίτη (πρόεδρο Ένωσης ποδοσφαίρου Σάλας).

Τι απομένει;

Η αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης την προσεχή Παρασκευή και έπειτα κάποιο χρονικό διάστημα για να βγει η απόφαση.

Απόφαση, που θα είναι σε πρώτο βαθμό, καθώς αν υπάρξουν ποινές, η υπόθεση θα οδηγηθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr, ήταν για ακόμη μία φορά από τα ελάχιστα αθλητικά ΜΜΕ που παρακολούθησαν σταθερά και χωρίς απουσία, μια δικαστική υπόθεση που σήκωσε πολλή σκόνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σκόνη… που πλέον κατακάθεται!

Και μετά από αρκετές συνεδριάσεις που κράτησαν πάνω από ένα 20ήμερο, μπορούμε τώρα, που είδαμε όλη τη δικογραφία και τα στοιχεία που υπάρχουν, καθώς και όλους τους μάρτυρες που παρέλασαν από την Επιτροπή, να βγάλουμε πιο ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια εδώ

Ευρωπαϊκό χωρίς Έλληνες δεν γίνεται! Καθημερινές Euro προσφορές, πρωτότυπα στοιχήματα & EuroNovileague με 2.020.000€**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό