18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

120 δόσεις: Παράταση για την ένταξη στη ρύθμιση έως το τέλος Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρεις σημαντικές ρυθμίσεις για τους φορολογούμενους, που έχουν αφήσει χρέη απλήρωτα μέσα στην πανδημία «άνοιξαν» και βρίσκονται ήδη στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.

Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν όχι μόνον εκείνους που επλήγησαν από τον κορωνοϊό, αλλά και αυτούς που δεν συγκαταλέγονται στους πληγέντες, αλλά δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, παρά το γεγονός ότι είχαν ενταχθεί στην πάγια ρύθμιση των 24 ή των 48 δόσεων.

Επίσης μ τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή δίνεται παράταση κατά ένα μήνα, δηλαδή έως και τις 29 Οκτωβρίου, για την επανένταξη στις παλαιές ρυθμίσεις των 100 και 120 δόσεων, που χάθηκαν μέσα την πανδημία. Η σχετική προθεσμία είχε εκπνεύσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να διευκολυνθούν στο μέτρο του δυνατού οι φορολογούμενοι ώστε να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους, αλλά και το δημόσιο να μην χάσει έσοδα σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Και για τις τρεις περιπτώσεις οι πλατφόρμες στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρουν είναι ανοικτές.

Αναλυτικά ποια είναι τα κριτήρια και ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό