25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

11 νεκροί σε κέντρο διανομής τροφίμων στο Καράτσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια διανομής επισιτιστικής βοήθειας στην πόλη Καράτσι του νότιου Πακιστάν, σύμφωνα με αξιωματούχο της υγειονομικής υπηρεσίας. Πρόκειται για ένα από τα πολλά παρόμοια περιστατικά των τελευταίων εβδομάδων, την ώρα που η οικονομική κρίση της χώρας διογκώνεται, όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters.

Μεταξύ των νεκρών ήταν πέντε γυναίκες και τρία παιδιά, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ άλλοι πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε σε χώρο διανομής που είχε δημιουργηθεί από φιλανθρωπική οργάνωση σε τοπικό εργοστάσιο.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί σε κέντρα διανομής αλεύρων που έχουν δημιουργηθεί σε όλη τη χώρα, ορισμένα από αυτά στο πλαίσιο ενός προγράμματος που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση για την άμβλυνση των επιπτώσεων του πληθωρισμού, ο οποίος ξεπερνά το 30%, που αποτελεί υψηλό 50 ετών.

Τουλάχιστον άλλοι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες σε χώρους σε άλλες επαρχίες του Πακιστάν. Χιλιάδες σακούλες αλεύρι έχουν επίσης λεηλατηθεί από φορτηγά και σημεία διανομής, σύμφωνα με επίσημα αρχεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό