16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Επίσημος σύμμαχος ενυδάτωσης του 11ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, η AVRA Running Team -αποτελούμενη από περισσότερους από 300 δρομείς, εργαζόμενους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον- θα μεταφέρει το δικό της μήνυμα για τη αξία της άθλησης.

Το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός σύµµαχος της ευεξίας, της σωστής ενυδάτωσης και της καλής φυσικής κατάστασης, στηρίζει σταθερά τις μεγάλες εκδηλώσεις της χώρας, προάγοντας έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η AVRA Running Team, συμμετέχουν στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο πάρκο των χορηγών στην πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 19 Μαρτίου, το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε μια σειρά από happenings και δραστηριότητες, που θα προσφέρουν ζωντάνια και χαρά στη διοργάνωση. Παράλληλα, στο περίπτερο του 100% Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, θα εκπέμπει σε ζωντανή μετάδοση ο ραδιοφωνικός σταθμός Kiss Fm 92.9, ο οποίος αποτελεί και υπερήφανο χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, η AVRA Running Team -αποτελούμενη από περισσότερους από 300 δρομείς, εργαζόμενους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον- θα μεταφέρει το δικό της μήνυμα για τη αξία της άθλησης. Επίσης, σε όλους τους δρομείς και τους επισκέπτες, θα παρέχεται η απαραίτητη ενυδάτωση με ΑΥΡΑ Σταθμούς σε όλο το μήκος της διαδρομής, εμψυχώνοντας την ξεχωριστή προσπάθεια και την επιμονή του κάθε αθλητή προς τον τερματισμό του Ημιμαραθωνίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό