27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

10 κορυφαία μοντέλα που έχουν… αναστατώσει την ζωή των ποδοσφαιριστών [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επάγγελμα των ποδοσφαιριστών με εκείνο των μοντέλων έχουν σχεδόν την ίδια προβολή. Και τα δύο εκθέτουν τις περσόνες που το εκπροσωπούν στην δημοσιότητα, αλλά τους δίνουν και… βαρβάτους μισθούς.

Υπάρχουν πολύ όμορφες γυναίκες που έχουν χτίσει καριέρα ως μοντέλα. Υπάρχουν όμως και πολύ όμορφοι άντρες που έχουν «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στο γρασίδι και έχουν βάλει πολλές φορές την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, ποια είναι τα δέκα καλύτερα ζευγάρια ποδοσφαιριστών και μοντέλων;

1. Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Ο Ισπανός ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μία… φαν του. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της πρώτης του θητείας στην Γιουβέντους, ο Μοράτα εντόπισε την Αλίτσε Καμπέλο μέσα σε ένα τσούρμο από γυναίκες υποστηρίκτριές του. Εκείνη του σχολίασε και σε μία ανάρτηση στο Instagram, με αποτέλεσμα ο διεθνής στράικερ να της στείλει μήνυμα.

Πρόκειται για Ιταλίδα μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας. Διαθέτει 3.4 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και πλέον είναι παντρεμένη με τον Άλβαρο. Έχουν τρεις γιους, εκ των οποίων οι δύο είναι δίδυμα, και μία κόρη.

2. Τάμι Έιμπραχαμ (Ρόμα)

Ο Βρετανός έκανε την… τύχη του με την Λία Μονρό. Η εν λόγω κυρία είναι supermodel, influencer στα social media και YouTuber. Έχει 132 χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι σε σχέση με το μοντέλο εδώ και 8 χρόνια. Πλέον έχουν δημιουργήσει οικογένεια, καθώς έχουν ένα ακόμα μέλος, τον γιο τους.

3. Μεσούτ Οζίλ (παλαίμαχος)

Ο Τουρκογερμανός άλλοτε ποδοσφαιριστής είχε συνδεθεί πολλές φορές με μοντέλα και με γυναίκες της showbiz γενικότερα. Ωστόσο, μια εκ των ιστοριών η οποία είχε απασχολήσει περισσότερο τον κόσμο ήταν εκείνη με την Άιντα Γιεσπίκα. Πρόκειται για καλλονή από την Βενεζουέλα, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στους λόγους για τους οποίους ο Οζίλ εγκατέλειψε την Ρεάλ Μαδρίτης για την Άρσεναλ το 2013.

Το σούπερ μοντέλο από την Λατινική Αμερική ζούσε και ασκούσε το επάγγελμα της τόσο στο Λονδίνο, όσο και στο Μιλάνο. Μάλιστα, ο πρώην διεθνής μέσος είχε πιαστεί πολλές φορές να ταξιδεύει από την Ισπανία στην Ιταλία με το ιδιωτικό του τζετ για να περάσει μερικές στιγμές με την αγαπημένη του. Ωστόσο, η ιστορία τους έληξε άδοξα, με τον Μεσούτ να προχωράει άμεσα στην επόμενη τετραετή του σχέση με τραγουδίστρια, αλλά ούτε και εκείνη διήρκησε περισσότερο.

Πλέον, ο 35χρονος παλαίμαχος είναι παντρεμένος με την Τουρκοσουηδέζα τραγουδίστρια, μοντέλο και σύμβουλο ομορφιάς, Αμίν Γκούλσε. Η Αμίν στέφθηκε «Miss Turkey» το 2014 και τώρα είναι σύζυγος και μητέρα δύο κοριτσιών με τον Οζίλ.

4. Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ)

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που έχει έντονη προϊστορία με μοντέλα. Λέγεται πως ο CR7 έχει επισυνάψει σχέσεις με αμέτρητες γυναίκες στο πέρασμα των δεκαετιών και πολλές από αυτές είχαν την τιμητική τους στην πασαρέλα. Αυτή η οποία είχε τραβήξει τα βλέμματα περισσότερο από κάθε άλλη ήταν η Ιρίνα Σέικ, Ρωσίδα μοντέλο και ηθοποιός. Ο Πορτογάλος ήταν σε σχέση με την διάσημη Ιρίνα για μία πενταετία και φημολογείται πως εκείνη ήταν η «ήρεμη δύναμη», που καταλάγιαζε τον Κριστιάνο.

Ωστόσο, αμέσως μόλις χώρισαν, ο Ρονάλντο έσπευσε να επισημοποιήσει την σχέση του με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ. Η Ισπανία δεν ασχολούταν με τον χώρο του μόντελινγκ, καθώς εργαζόταν ως πωλήτρια στο κατάστημα της Gucci στην Μαδρίτη. Εκεί γνώριζε τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου, γοητεύοντάς τον. Εκείνος την περίμενε κάθε μέρα έξω από το μαγαζί για να φύγουν μαζί μόλις σχολάσει, με τα υπερπολυτελέστατα  αυτοκίνητά του. Το οξύμωρο της υπόθεσης ήταν πως η Χεορχίνα πήγαινε στην εργασία της το πρωί με… λεωφορείο. Οι δύο τους είναι ακόμη μαζί και μεγαλώνουν την πανέμορφη οικογένειά τους.

5. Νεϊμάρ (Αλ Χιλάλ)

Άρρηκτα συνδεδεμένος με πανέμορφες γυναίκες της showbiz! Ουκ ολίγες οι φορές που έχουν διαρρεύσει ερωτικά σκάνδαλα του Βραζιλιάνου και ακόμη λιγότερες οι φορές που έχει αλλάξει… ταίρι. Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα ντροπιαστικά μαντάτα που χαρακτηρίζουν τον άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Νεϊμάρ ήταν σε σχέση με την Μπρούνα Μαρκεσίνε από τα 20 χρόνια τους, όντας πολύ νέοι. Εκείνη ασχολείται με το μόντελινγκ και την ηθοποιία. Το 2016 χώρισαν, παρόλο που αγαπιόντουσαν βαθιά, με τον ποδοσφαιριστή να της υπόσχεται πως θα είναι εκεί την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Για αυτό, έδωσε το «παρών» στον γάμο της με τον επόμενο σύζυγό της. Οι κάμερες απαθανάτισαν τον σκηνικό και έκανε το γύρο του διαδικτύου.

This video is going viral on tiktok and it’s just completely made up. The girl is Bruna Marquezine who is actually Neymar’s ex girlfriend.. but as you can clearly tell this video is from a wedding they went to together where she was a bridesmaid… she’s also just not married 😂 pic.twitter.com/e16WBSSEDE

— number 1 fan of 𝕏.com (@nicksgoodtweets) February 11, 2021

Ο Βραζιλιάνος όμως, «έμπλεξε» για ακόμη μία φορά με καλλονή ονόματι Μπρούνα. Πρόκειται για την Μπρούνα Μπιανκάρντι, Βραζιλιάνα μοντέλο και influencer, η οποία έφερε στον κόσμο την κόρη του Νεϊμάρ τον Οκτώβρη του 2023. Ούσα στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της όμως, διέρρευσε πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής βγαίνει με άλλη κοπέλα. Είναι γνωστό πως ο 32χρονος δεν είναι ιδιαίτερα… πιστός, αλλά η ιστορία είχε να κάνει με εγκυμονούσα και αυτό αναστάτωσε τον κόσμο. Έναν μήνα μετά την γέννηση της κόρης τους, γνωστοποίησαν τον χωρισμό τους.

6. Εντίν Τζέκο (Φενέρμπαχτσε)

Δεν πρόκειται για μία ιστορία όμοια με τις υπόλοιπες. Ο Τζέκο δεν ήταν απλά ένας καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος γνώρισε ένα όμορφο μοντέλο και μπήκαν σε σχέση. Ο Εντίν γνώρισε την Άμρα Σιλάιντζιτς όταν εκείνος ήταν 25 ετών και εκείνη 27.

Η Άμρα είναι επίσης από την Βοσνία Ερζεγοβίνη, όπως και ο σύζυγός της, και επαγγέλεται ως μοντέλο και ηθοποιός. Στην ηλικία των 16, βγήκε νικήτρια από έναν γαλλικό διαγωνισμό καλλιστείων, το «Metropolitan Top Model». Πλέον εκπροσωπείται από ένα εκ των καλύτερων πρακτορείων στον κόσμο που εδρεύει στο Παρίσι, το «Elite Model». Μαζί με τον Τζέκο έχουν τέσσερα παιδιά.

7. Γκρατσιάνο Πελέ (παλαίμαχος)

Από το 2012 μονάχα μία έχει στο μυαλό του. Πρόκειται για το γνωστό μοντέλο από την Ουγγαρία, Βίκι Βάργκα. Η Βίκι μπορεί να είναι 43 ετών, αλλά μοιάζει μόλις… 20! Ο Πελέ βρίσκεται στα 38 του έτη και παντρεύτηκε πρόσφατα με την καλλονή που του ομορφαίνει την ζωή, ακολουθώντας τον σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

8. Σάμι Κεντίρα (παλαίμαχος)

Ο Γερμανός που θα μείνει εργένης για πάντα! Από το 2011 μέχρι και το 2015, ο Κεντίρα ήταν σε σχέση με την πρώτη νικήτρια του «Germany’s Next Top Mode», Λένα Γκέρκε. Είναι μία πανέρμοφη Γερμανίδα, η οποία άλωσε τις πασαρέλες και ανέλαβε και χρέη τηλεοτπικής παρουσιάστριας. Ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Το 2019, ο Σάμι εθεάθη με την διάσημη Αντριάνα Λίμα. Το supermodel από την Βραζιλία φημίζεται για την αδυναμία της στους ποδοσφαιριστές, με τον Κεντίρα να είναι ακόμη ένας, με τον οποίο δεν… πήγε μακριά η βαλίτσα. Για την ιστορία, ο φακός τους είχε εντοπίσει εντονότερα στην Μύκονο.

9. Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (παλαίμαχος)

Ο άλλοτε μέσος της Χέρτα Βερολίνου έχει φέρει και εκείνος την ταμπέλα του «καρδιοκατακτητή», καθώς το όνομα του έπαιζε σε πολλές ειδήσεις με διάφορες γυναίκες. Πολλοί ισχυρίζονταν πως ο Μπόατενγκ θα έμενε και εκείνος ένας αιώνιος εργένης, ο οποίος θα είχε… περιπετειούλες για το υπόλοιπο της ζωής του.

Το 2016 όμως, παντρεύτηκε την Ιταλίδα μοντέλο μαγιό, Μελίσα Σάτα. Οι δύο τους ήταν ένα πανέμορφο ζευγάρι, αλλά το 2020 πήραν διαζύγιο. Έκτοτε, ο Κέβιν-Πρινς συνεχίζει να κάνει την ζωή που απολάμβανε παλαιότερα.

10. Πίτερ Κράουτς (παλαίμαχος)

Έχει γυρίσει… ολόκληρη την Αγγλία. Αγωνίστηκε σε 10 ομάδες της χώρας του για να μην αποχωριστεί την αγαπημένη του. Ο Κράουτς είναι παντρεμένος με την Άμπι Κλάνσι, υπερμοντέλο από την Βρετανία. Ο Πίτερ δεν ήθελε να την αποσπά από την δουλειά της, αλλά ούτε και να την εξαναγκάσει να αλλάξουν χώρα για μία δική του μετεγγραφή.

Η Άμπι θεωρείται ένα από τα καλύτερα μοντέλα διαχρονικά στην Αγγλία. Είναι μαζί με τον Άγγλο πρώην ποδοσφαιριστή από το 2011 και έχουν τρία παιδιά μαζί. Μάλιστα, είχε βγει και εκείνη νικήτρια από το talent show, «Next Top Model», στους δέκτες της χώρας της. Πλέον είναι η παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής, που είχε κερδίσει κάποτε, από το 2015.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό