20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

1η ημερίδα Μητέρας & Παιδιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού ,στην Εταιρεία Fingertrip, με την Αιγίδα του Δήμου Ζωγράφου, και με την Εγκάρδια και στενή Υποστήριξη του Ραδιοφωνικού Web Radio, Polisview, στις 10 Δεκεμβρίου 2022, στον Κινηματογράφο Αλέκα ,(3ης Ορεινής Ταξιαρχίας, Ζωγράφου, Τ.κ. 15772) ,πήραμε την Πρωτοβουλία και είχαμε την Έμπνευση να συνδιοργανώσουμε μία Ημερίδα-Γιορτή, με θέμα την σχέση Μητέρας- Παιδιού στην σύγχρονη Κοινωνία της Ελλάδας του 2022 .

Η Μαμά παίζει από αρχαιοτάτων χρόνων δομικό Ρόλο στο πως διαμορφώνεται ο Ψυχισμός μας, οι Σχέσεις μας, η Αυτοεκτίμηση μας, οι Πεποιθήσεις μας, οι Περιορισμοί μας, οι Επιλογές μας.

Θέλουμε να ακουστεί η εμπειρία όλων ,θέλουμε να ακουστεί η γνώμη σας!

Θέλουμε μία ημέρα που να ακουστεί η Καθημερινότητα μιας μαμάς που είναι ένα πολυμηχάνημα, γυναίκα ,εργαζόμενη ,νοικοκυρά ,που έγινες μαμά γιατί έτσι έπρεπε κοινωνικά ,που έχει ένα παιδί με ιδιαιτερότητες κινητικές, μαθησιακές δυσκολίες ,που πάσχει από διαβήτη, η μαμά  που έκανε την γενναία πράξη και το υιοθέτησε, η μαμά που έχει ένα τυφλό παιδί ή είναι ακόμα και η ίδια τυφλή..

Η μαμά που είναι άνω των 40, η μαμά που πρέπει να διαχειριστεί το θέμα των Social Media ,στην εφηβεία και γενικά στην Καταναλωτική Διάθεση του παιδιού της.

Μία Ημερίδα διαφορετική;

Σίγουρα ναι!

Η Ιδέα είναι να μιλήσει το κοινό και Επιστήμονες ,καταρτισμένοι πάνω σε όλα αυτά τα καθημερινά ζητήματα!

Μητέρες που τα καταφέρνουν, που είναι οι γυναίκες της διπλανής πόρτας που βρίσκουν λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν!

Να δώσουμε το βήμα σε κάθε γυναίκα να πει ,πως αισθάνεται, να μοιραστεί τις αγωνίες της ,η κάθε Ελληνίδα μάνα !

Είναι μία πρόσκληση ανοιχτή και Δωρεάν στο Κοινό!

Μία μέρα γιορτής!

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ,στο Σινεμά ¨Αλέκα¨,3ης Ορεινής Ταξιαρχίας ,στο Δήμο Ζωγράφου, από τις 10πμ ως και τις 4μμ νωρίς το απόγευμα .

Θα υπάρχουν 8 ομιλητές και μετά το πέρας της κάθε ομιλίας ,θα υπάρχει διάδραση και ερωτήσεις από το Κοινό!

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους τους γονείς, κάθε ηλικίας αλλά και σε αυτούς που θέλουν να γίνουν γονείς!

Πρόγραμμα  Ημερίδας

10:00πμ-10:30πμ Προσέλευση Κοινού10:30 -10:45πμΈναρξη & Καλωσόρισμα από Οργανωτική Επιτροπή κα Κούτσικου Κωνσταντίνα

10:45πμ -11:15πμ Dr Τζένη Ε. Γρηγοροπούλου ,Καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης & Κα Άννα Νικητάκη ,Βαρθαλίτη ,Μαθηματικός ,Σχολική ΨυχολόγοςΤίτλος ομιλίας :Μαθησιακές δυσκολίες Μύθοι και Αλήθειες

11:15πμ-11:45πμΕλένη Ματράκη ,Νομικός/ Διαπιστευμένη Life, Wellness & Business CoachΣυνιδρύτρια IPDΤίτλος ομιλίας: Μητέρα και work life balance  : μπορεί η επαγγελματίας μαμά να είναι “καλή” μαμά;

11:45πμ -12:15μμΓεωργία Αγγελιδάκη ΔIKHΓOPOΣ-ΔIAMEΣOΛABHTPIAΤίτλος ομιλίας :Μαμά και παιδί καταναλωτής .

12:15μμ-12:45μμΌλγα Δούκα Κλινική Ψυχολόγος -ΨυχοθεραπεύτριαΤίτλος ομιλίας :Μονογονεϊκή οικογένεια στην Ελλάδα του 2022

12:45μμ -13:15μμΛουκάς Κούτρας NLP coach & Master PractitionerMicro Expressions &Body Language Practitionist Timeline Therapy &HypnosisΤίτλος Ομιλίας :Παιδί και Αυτισμός ,Τρόποι αντιμετώπισης από την  οικογένεια και από την Πολιτεία.

13:30μμ.-14:00μμ. Coffee Break

14:15μμ.-14:45μμ.Βάσια Σταμάτη, Psychologist, MSc Clinical Psychology, EMDR Therapy PractitionerΤίτλος Ομιλίας : Παιδί και Social Media πως τα διαχειριζόμαστε .

14:45μμ-15:15μμΙωάννα Μαρία Γκέρτσου, Ψυχολόγος στο Νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»Τίτλος ομιλίας : «Μεγαλώνοντας ένα παιδί με βλάβη στην όραση»

15:15μμ-15:45μμ.Χαρά Γαλανού Νομικός -ΕγκληματολόγοςΤίτλος ομιλίας: “Η εμπειρία της θετής οικογένειας”

Χαιρετισμούς και Κλείσιμο Ημερίδας.

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία Fingertrip είναι μία Νεοσύστατη και  Καινοτόμος εταιρεία με πολυετή εμπειρία πάνω στην οργάνωση Event ,Διασκέδασης και Τουρισμού!

Με ειδίκευση πάνω σε θέματα ,Ψυχαγωγίας ,ανθρωπίνων σχέσεων , εκδηλώσεων ,συνεδρίων ,ημερίδων αναλαμβάνουμε και αγκαλιάζουμε με την ομάδα μας ,η οποία αποτελείται από νέα άτομα με Θετική Διάθεση ,φρέσκιες ιδέες , που έχουν κυρίως Ανθρωποκεντρικό και Καινοτόμο Χαρακτήρα!

Αναλαμβάνουμε την Εκδήλωση σας ,την συν-δημιουργούμε μαζί σας ,την φτιάχνουμε όπως την έχετε ονειρευτεί και την Υλοποιούμε !

Η εξειδίκευση μας είναι το προσωποποιημένο σας  πλάνο οργάνωσης ,ταξιδιών και διασκέδασης ,όπου σύμφωνα με τις δικές σας πάντα ανάγκες , βγαίνει ο τρόπος που θέλετε να δείτε το όνειρο σας να παίρνει σάρκα και οστά , και η επικοινωνία σας στο κοινό σας να εκτοξεύετε!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό