29 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ώρες αγωνίας για τη Μαρινέλλα: Χειροτέρεψε μόλις μπήκε στο ασθενοφόρο – Δίνει «μάχη» στη ΜΕΘ

Ειδήσεις Ελλάδα

Κρίσιμες ώρες για την εμβληματική τραγουδίστρια Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε στη σκηνή ενώ ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη συναυλία προς τιμήν της, το βράδυ της Τετάρτης (25/9).

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ζαλίστηκε και λιποθύμησε ενώ τραγουδούσε πάνω στη σκηνή και η συναυλία – αφιέρωμα στην ίδια, όπως ήταν λογικό, ακυρώθηκε. Άμεσα της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Μαρινέλλα είχε έντονο πονοκέφαλο προτού βγει στη σκηνή, με τη συναυλία, όμως, να ξεκινά κανονικά ενώ λίγο μετά την έναρξη, η ίδια κατέρρευσε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέκτησε τις αισθήσεις μόλις βρέθηκε στα καμαρίνια και είχε καλή επαφή με το περιβάλλον με όλους όσους βρίσκονταν γύρω της.

Σημειώνεται πως στο κοινό βρισκόταν και ο προσωπικός της γιατρός και φίλος, Ηλίας Πολιτάκης, ο οποίος και βρέθηκε αμέσως στο πλευρό της όταν λιποθύμησε για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Οι θεατές αποχωρούν από το Ηρώδειο μετά το σοκ με την κατάρρευση της Μαρινέλλας επί σκηνής pic.twitter.com/BcZg78cNv9

— flash.gr (@Flashgr_) September 25, 2024

Ενώ η Μαρινέλλα βρισκόταν στο καμαρίνι, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο μετά από 40 λεπτά για να την παραλάβει και να τη μεταφέρει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κατά τη διάρκεια της διακομιδής της στο νοσοκομείο, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε αρκετά, καθώς άρχισε να μουδιάζει το σώμα της και να χάνει εκ νέου τις αισθήσεις της.

Όταν η Μαρινέλλα έφτασε στο νοσοκομείο, προχώρησε αμέσως σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες βάσει πρωτοκόλλου είναι καρδιογράφημα, τρίπλεξ καρδιάς και εργαστηριακές εξετάσεις αίματος. Μόλις τις ολοκλήρωσε οι γιατροί της έκαναν και νευρολογικό έλεγχο όπου και διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αμέσως στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, το νοσοκομείο «Υγεία» εξέδωσε έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για τη σπουδαία τραγουδίστρια, υπογεγραμμένο από τον προσωπικό της γιατρό, Ηλία Πολιτάκη. Στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρονται τα εξής: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό