24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ύμνοι Σετιέν για τον Φαμπιάν Ρουίθ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, επαίνεσε τον πρώην μαθητή του Φαμπιάν Ρουίθ ως «παίκτη εξαιρετικού επιπέδου» και ισχυρίστηκε ότι ο μέσος της Νάπολι «χρειαζόταν μόνο μια ευκαιρία».

Μετά από μια σύντομη επανένωση ως αντίπαλοι κατά τη διάρκεια των «16» του Champions League, όταν η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 της Νάπολι στο «Σαν Πάολο», ο τεχνικός αποκάλυψε πως ο Ρουίθ του έδωσε τη φανέλα του, αλλά και στο υπόλοιπο επιτελείο.

«Έδωσε τη φανέλα του σε όλο το προσωπικό, ένα πολύ σημαντικό αφιέρωμα που αντικατοπτρίζει την τάξη και την ταπεινότητα ενός παιδιού που, όταν ήμασταν στην Μπέτις, συνέβαλε σημαντικά για να μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλαμε», δήλωσε ο Σετιέν στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα.

Ο Σετιέν ανέλαβε την «Μπάρτσα» στα μέσα της φετινής σεζόν και ο Φαμπιάν Ρουίθ συνδέθηκε με την επιστροφή στην Ισπανία φέτος το καλοκαίρι, αλλά κυρίως με μια μεταγραφή στην αιώνια αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός των Καταλανών χαιρέτισε το ταλέντο του Ισπανού μέσου και υποστήριξε ότι χρειάστηκε μόνο «ένα έτος» για να κατανοήσει την «τεράστια δυναμική» του 24χρονου.

«Αν μιλήσουμε γι΄ αυτόν, όλοι θα πιστεύουν ότι προσπαθούμε να τον φέρουμε στη Βαρκελώνη, αλλά η αλήθεια είναι ότι του εύχομαι ό, τι καλύτερο», είπε.

«Η ανάπτυξή του ήταν εκθετική. Χρειαζόταν μόνο την ευκαιρία. Του δώσαμε την ευκαιρία και την άρπαξε. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος παίκτης αλλά ένας υπέροχος άνθρωπος», συνέχισε ο Σετιέν.

Και κατέληξε: «Τον προπόνησα για ένα χρόνο, και ήταν αρκετός για να καταλάβω ότι είχαμε έναν παίκτη εξαιρετικού επιπέδου, με τεράστιες δυνατότητες και είναι εύκολο για αυτόν να το αποδείξει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό