35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Όχι μόνο μαύρο! Αυτό είναι το χρώμα στα πέδιλα που θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Το χρώμα που θα κυριαρχήσει στα πέδιλα της σεζόν είναι το μπλε της θάλασσας.

Ποια είναι τα χρώματα που σου έρχονται στο μυαλό, όταν ακούς τη φράση ελληνικό καλοκαίρι; Λευκό, κίτρινο του ήλιο, magenta από τους βουκαμβίλιες μας και το μπλε που πλημμυρίζει τις θάλασσες και τον ουρανό μας. Είμαστε μια χώρα που όπως λέει και ο ποιητής, ο Θεός έχει ξοδέψει πολύ μπλε για να ντύσει τα τοπία μας, οπότε φυσικά και είναι από τις αποχρώσεις που αγαπάμε πολύ στο ντύσιμο της καλοκαιρινής σεζόν. Συνήθως, όμως, έχουμε μια τάση να περιοριζόμαστε σε ένα λινό γαλάζιο πουκάμισο ή ένα αντίστοιχο stripped item και κάπως έτσι καταλήγουμε να βλέπουμε το μπλε μόνο στα τοπία των νησιών μας.

Bubble skirt: Η φούστα που πρωταγωνιστεί τώρα στα social media και θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Light blue: Το χρώμα που θα ντύσει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Το 2024 δεν θα είναι όμως μια τέτοια χρονιά, αφού μετά τα pastels που φορέσαμε όλες την άνοιξη, θα συνεχίσουμε να μιλάμε για ένα από τα κυριότερα χρώματα της παλέτας τους, το light blue. Δηλαδή το γαλάζιο και όλες τις πιθανές εκδοχές του. Το ανοιχτό μπλε είναι μία απόχρωση που ξεχωρίσαμε σε πολλά καλοκαιρινά catwalks όπως αυτό του οίκου Fendi, Gucci και JW Anderson. Η Bottega Veneta παρουσίασε τα signature αξεσουάρ της σε γλυκό baby blue και κάπως έτσι και εμείς θα αποφασίσουμε να βγάλουμε για λίγο το κλασικό μαύρο από την παλέτα του καλοκαιριού και να ακολουθήσουμε το inspo των αγαπημένων μας designers.

To πρώτο item που θα ακολουθήσει τη συγκεκριμένη έμπνευση είναι τα καλοκαιρινά μας πέδιλα, είτε μιλάμε για ψηλοτάκουνα, είτε για flat sandals. Ρίξε μια ματιά στις αποχρώσεις του ανοιχτού μπλε που θα βρεις στην αγορά και επέλεξε τη δική σου αγαπημένη. Μην ξεχνάς ότι και το denim είναι ένα ύφασμα που πρωταγωνιστεί στα πιο ενημερωμένα πέδιλα του φετινού καλοκαιριού και είναι η τέλεια επιλογή για να φορέσεις το light blue. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις ένα ζευγάρι light blue ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα για τα επίσημα καλέσματα της σεζόν -aka γάμους και βαφτίσεις- και να κάνεις τη διαφορά αφήνοντας για λίγο τα πολυφορεμένα metallics.

Οι τρεις τάσεις στα μπικίνι του καλοκαιριού που φοράνε τώρα οι celebrities

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό