35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Όχι, γ@@ώ την π@@@άνα μου!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σφράγιση του καταστήματος αναμένετο να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου

«Λουκέτο» αναμένεται να μπει τις επόμενες ημέρες στο νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται η Παόλα. Η σφράγιση του καταστήματος αναμένετο να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου. μετά από καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής για εκτεταμένη ηχορύπανση.

Τη σχετική απόφαση είχε λάβει ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εξυπηρέτησης των Πολιτών του Δ. Θεσσαλονίκης, Παντελής Καζαντζίδης, «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την ηχορύπανση».  Έτσι, η Πάολα και ο Ηλίας Καμπακάκης θα πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 του μήνα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια το βράδυ της Παρασκευής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δυσάρεστο γεγονός από την πίστα του μαγαζιού, συζητώντας με τους θαμώνες για το θέμα της ηχορύπανσης. «Όχι, γ…ώ την π…άνα μου!» είπε μεταξύ αλλών, από τη σκηνή.

«Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;», ρώτησε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια λίγο αφότου ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου. Όταν ένας θαμώνας της απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατά», η Πάολα του απάντησε: «Όχι γ@@@ω την π@@@@@α μου. Παίζουμε δυνατά, κύριε μου; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό