20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Όταν χάνεις το άλλο σου μισό, νιώθεις ανάπηρος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Δέσποινα Τσόκου έδωσε συνέντευξη η Ελένη Κρίτα. Η ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο της γάμο και τις δυσκολίες που έφερε ο ερχομός του γιου της, ανέφερε ότι ένιωθε «ανάπηρη» μετά τον χαμό του Μιμή Χρυσομάλλη και εξήγησε πώς νιώθει που μεγαλώνει η ίδια τη 12χρόνη εγγονή της.

«Έχασα τον πάτερα μου όταν ήμουν δέκα ετών. Η έλλειψή του πάτερα ίσως ήταν η αιτία που διάλεγα μεγαλύτερους άντρες. Η μητέρα μου δεν ενέκρινε το σύζυγο μου, επειδή ήταν διαζευγμένος και 20 χρόνια μεγαλύτερος μου. Ο ερχομός του γιου μας δυσκόλεψε το γάμο μου. Όποιος λέει ότι το πρώτο παιδί δεν επηρεάζει πολύ μία σχέση, λέει ψέματα», είπε αρχικά η Ελένη Κρίτα.

Η Ελένη Κρίτα είπε στη συνέχεια: «Με το Μίμη Χρυσομάλλη δεν παντρευτήκαμε, γιατί θέλαμε να μην υπάρχει σιγουριά. Αφήναμε την πόρτα πάντα μισάνοιχτη. Με τον Μιμή θέλαμε πάντα να κάνουμε μία κόρη. Συνεχώς όμως το αναβάλλαμε. Όταν χάνεις το άλλο σου μισό, νιώθεις “ανάπηρος”. Δεν μπορείς να πιεις ούτε καφέ, γιατί τον πίνατε μαζί. Σε επόμενες σχέσεις δεν βλέπεις τον άλλον σαν μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Θέλεις άπλα να επαναλάβεις ό,τι είχες ζήσει».

Τέλος, η Ελένη Κρίτα τοποθετήθηκε για την 12χρόνη εγγονή της, την οποία μεγαλώνει η ίδια μετά τον ξαφνικό χαμό της μητέρας της: «Όταν είσαι νέος είναι διαφορετικό. Τώρα έχεις άλλη ευθύνη. Όταν παίζεις τον ρόλο της μαμάς, βλέπεις τα λάθη που έχεις κάνει παλιά. Τώρα προσπαθείς να κρατήσεις άλλες ισορροπίες. Πολλές φορές δίνουμε στα παιδιά μας αυτό που θα θέλαμε εμείς και όχι αυτό που πρέπει. Δεν θα έδινα καμία συμβουλή σε έναν γονιό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό