22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλούσε για τη σύζυγό του: «Η Ελπίδα “αδικείται” λόγω της δικής μου επωνυμίας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κανένας δεν περίμενε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ο λαμπερός απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης που είχε κάνει πάταγο για την κωμική του στόφα ήδη από την παράσταση τα «Θεικά Λόγια» δίπλα στη Μάγια Λυμπεροπούλου όταν εμφανίστηκε στο θέατρο για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 80 θα παρακολουθούσε μετά από 35 χρόνια καριέρας που συνοδεύεται από φήμη, πλούτο, ισχυρές γνωριμίες τη χιονοστιβάδα των καταγγελιών σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

Βράχος τα τελευταία τριάντα χρόνια σχεδόν στέκεται δίπλα του, η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη.

Πριν επτά περίπου χρόνια, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κάνει μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τη γυναίκα της ζωής του στο περιοδικό ΕΓΩ: «Είναι η κινητήριος δύναμή μου γιατί είναι και εκείνη πάνω από όλα σπουδαία καλλιτέχνις. Απλά «αδικείται» λόγω της δικής μου επωνυμίας. Είναι μοναδικός άνθρωπος η Ελπίδα, εννοείται την αγαπώ, την εκτιμώ. Είναι η ωριμότητα στο σπίτι μας. Και δεν είναι από εκείνες τις γυναίκες που δηλώνουν κατά καιρούς – για να αστειευτούμε και λίγο – ηθοποιός, χορεύτρια, μητέρα, νοικοκυρά, μαγείρισσα… «τραμπολινίστρια». Όταν γεννήθηκε ο Δημήτρης, έγινε μόνο μητέρα, εγκατέλειψε τα πάντα και τα κατάφερε!».

Η Ελπίδα Νίνου από την άλλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE μιλώντας για την πρώτη τους γνωριμία είχε πει: «Ο Πέτρος εμφανίστηκε, νεαρός ηθοποιός τότε, όταν δουλεύαμε μαζί στο θέατρο Παρκ. Εγώ χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό και ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν, επιτέλους, να νοικιάσω το δικό μου σπίτι, να φύγω από το πατρικό μου. Είκοσι χρόνια πριν. Με προσέγγισε εκείνος, εγώ στα ντροπαλά μου για ακόμη μία φορά. Ήταν πολύ αυθόρμητος, ό,τι είχε στο κεφάλι του το έλεγε. Και με ασυγκράτητο χιούμορ. Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ. Όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο είχα στοχοπροσήλωση με τη δουλειά.

Ήμουν διστακτική, γνωρίζοντας ότι, αν έμπαινε κάτι δυνατό στη ζωή μου, θα έχανα τον στόχο μου. Ο Πέτρος, όμως, είναι οδοστρωτήρας. Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου, λόγω του αυθορμητισμού, του ταλέντου και της εξυπνάδας του. Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε ο γάμος. Οι γονείς μου, όταν ήρθε να με πάρει πρώτη φορά από το σπίτι, το μόνο που ρώτησαν ήταν αν είμαι καλά κι ερωτευμένη».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό