24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Όταν ο Εβάν Φουρνιέ… στραγγάλισε τον Ντένις Σρέντερ στο επεισόδιο που δε θα ξεχαστεί [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η «βόμβα» του καλοκαιριού είναι εδώ και αρκετές ώρες γεγονός, με τους «ερυθρόλευκους» να ολοκληρώνουν την φετινή εντυπωσιακή τους ενίσχυση με μια σπουδαία προσθήκη στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός προχώρησε άμεσα τις διαδικασίες και τις συζητήσεις προκειμένου να «τρέξει» την υπόθεση του Εβάν Φουρνιέ, με την πειραϊκή ΚΑΕ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα το βράδυ της Δευτέρας (02/09) την απόκτηση του σπουδαίου Γάλλου περιφερειακού.

Ο 32χρονος σταρ έρχεται στην Ευρώπη μετά από 12 χρόνια στο ΝΒΑ προκειμένου να κορυφώσει την ποιότητα στο ήδη υπάρχον και γεμάτο ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδος και μάλιστα κατόπιν ενός αξέχαστου, για αυτόν, καλοκαιριού όπου τα… είχε όλα.

Δραματικό καλοκαίρι που τα είχε όλα, με φιλικό ματς που μόνο φιλικό δεν ήταν

Ο Εβάν Φουρνιέ έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, φτάνοντας πολύ κοντά στην απόλυτη υπέρβαση απέναντι στις ΗΠΑ, αλλά εν τέλει αρκούμενος στο αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβαν χώρα στην πατρίδα του. Και όταν λέμε πως ήταν ένα γεμάτο καλοκαίρι που τα είχε όλα, το εννοούμε καθώς δεν έλειψαν και μερικές στιγμές έντασης στο παρκέ με αποκορύφωμα τα όσα εκτυλίχθηκαν σε φιλικό προετοιμασίας της Γαλλίας πριν την έναρξη του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη.

Ήταν μια φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους «τρικολόρ» και την Γερμανία τον περασμένο Ιούλιο, όπου η έκβασή της μόνο φιλικό κλίμα δεν είχε. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, και με το σκορ στο 41-23 υπέρ των Γάλλων, ο Ντένις Σρέντερ έκανε ένα δυναμικό μπάσιμο με τον νεοαποκτηθέντα γκαρντ του Ολυμπιακού αποφασίζει να τον σταματήσει πάση θυσία, με αποτέλεσμα να μπαίνει μπροστά του και να του κάνει ένα σκληρό φάουλ.

Οι διαιτητές σφύριξαν απλό φάουλ, όμως ο Γερμανός πλέι-μέικερ θέλησε να ζητήσει το λόγο από τον Φουρνιέ, αλλά πιάνοντάς τον από τη φανέλα, δείχνοντας ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Η αντίδραση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον 32χρονο Γάλλο ο οποίος απάντησε άμεσα στην κίνηση αυτή, πιάνοντας και σπρώχνοντας… από τον λαιμό τον Σρέντερ και με τα δύο χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί γενική σύρραξη στο παρκέ σε χρόνο… ντε τε.

Αφού ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα, οι δύο αστέρες πιάστηκαν αγκαλιά προκειμένου να λύσουν την… ακραία παρεξήγηση που προκλήθηκε. Οι δυο τους εξηγούσαν ο ένας στον άλλον σε όλο και πιο έντονο ύφος και εν τέλει δεν φάνηκε να τα βρίσκουν, με αποτέλεσμα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο ένας εκ των διαιτητών και να τους χωρίζει άμεσα προτού δωθεί νέα συνέχεια στο επεισόδιο.

Οι «άρχοντες» της αναμέτρησης απέβαλαν με ντισκαλιφιέ τον Εβάν Φουρνιέ και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς αυτόν. Ήταν ένα επεισόδιο όπου εκτυλίχθηκε πρόσφατα αλλά θα μείνει στη μνήμη αρκετών για πάρα πολύ καιρό για τη λαβή που έκανε ο Γάλλος σταρ στον Γερμανό πόιντ-γκαρντ αλλά και για το γεγονός ότι προσπαθούσαν για ώρα να τα βρουν, χωρίς να τα καταφέρνουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό