21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Όταν οι πολιτικοί, δεν καταφέρνουν να κάνουν κάτι για την Αργεντινή, τότε οι παίκτες στο Μουντιάλ, έχουν την υποχρέωση να κάνουν το λαό ευτυχισμένο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ματίας Αλμέιδα υπήρξε για μεγάλες περιόδους της καριέρας του βασικός και αναντικατάστατος στην Εθνική Αργεντινής. Και τώρα είναι φανατικός οπαδός της όπως όλη η χώρα. Όταν παίζει η στιγμή είναι τόσο ιερή, που είναι από τις λίγες ώρες που θέλει να είναι μόνος. Έτσι απομονώθηκε και είδε τον αγώνα με την Αυστραλία. Και μια μέρα μετά μας μίλησε για την Σελεσιόν. Αφού πρώτα κράτησε με ευλάβεια και έβαλε την υπογραφή του πάνω στη φανέλα της. Απολαύστε υπεύθυνα…

-Πως βλέπετε το Μουντιάλ κι αν η Αργεντινή μπορεί να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο; Με την απόδοση που είχε  στο ματς με την Αυστραλία, έδειξε ότι είναι μια από τις ομάδες που μπορεί να παλέψει για το τρόπαιο. Ο λόγος είναι ότι έχει τον Μέσι, που κάνει τα πράγματα πολύ απλά για όλους τους άλλους στην ομάδα. Όλοι οι προπονητές, είναι ευτυχισμένοι όταν έχουν τον Μέσι και το ίδιο και οι συμπαίκτες του. Χθες, έπαιξαν με την Αυστραλία ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και κέρδισαν και αυτό που βλέπω στην Αργεντινή, είναι ότι σε κάθε ματς προοδεύει και γίνεται καλύτερη. Τώρα η Αργεντινή, είναι στα προημιτελικά. Έχει την ιστορία της και θα πρέπει να περιμένουμε. Παίζει με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, την Ολλανδία. Η Ολλανδία παίζει πλέον με ένα διαφορετικό στυλ αλλά είναι πάντα επικίνδυνη.

-Μπορεί η Αργεντινή με αυτό το νεανικό ρόστερ να αντέξει την πίεση και με δεδομένο πως είναι το τελευταίο Μουντιάλ του Μέσι;  -Οι άνθρωποι στην Αργεντινή ζούνε πάντα με την πίεση. Όταν πας στο Μουντιάλ με την φανέλα της Αργεντινής και παίζεις για παράδειγμα με την Αγγλία, νιώθεις ένας στρατιώτης που πολεμάς για τις Μαλβίνας  (Νήσους Φώκλαντ). Και όταν οι πολιτικοί, δεν καταφέρνουν να κάνουν κάτι για την Αργεντινή, τότε οι παίκτες στο Μουντιάλ, έχουν την υποχρέωση να κάνουν το λαό ευτυχισμένο. Γιατί το ποδόσφαιρο, είναι ευτυχία και με αυτήν την ευτυχία, ξεχνάνε πως ζούνε σήμερα. Το 90% των ποδοσφαιριστών στην Αργεντινή, είναι από τη μεσαία τάξη έως φτωχοί. Παίζουν ποδόσφαιρο επειδή τους αρέσει, αλλά παίζουν και ποδόσφαιρο για να σώσουν τις οικογένειες τους οπότε από την πρώτη στιγμή ζούνε με την πίεση. Δεν είναι πρόβλημα η πίεση για τους Αργεντίνους. Γι’ αυτό οι άνθρωποι, μπορούν να ανταποκριθούν και με ζέστη και με κρύο και με χιόνια και πάνω σε πέτρες.  Στην Αργεντινή μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις καταστάσεις. Νομίζω ότι σε αυτό μοιάζουμε και με τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

-Πλην Αργεντινής, ποιες άλλες ομάδες βλέπετε να πηγαίνουν για τον τίτλο; Πιστεύω στην Αργεντινή, μου αρέσει και η Βραζιλία. Η Γαλλία έχει τον Εμπαπέ, είναι ένας φανταστικός παίκτης. Και με την Πολωνία έβαλε δύο γκολ, αλλά πρέπει να αποδείξει ότι είναι και ομάδα. Ακόμα δεν είμαι τόσο σίγουρος, ότι η Γαλλία, είναι τόσο ομάδα όπως είναι Αργεντινή και Βραζιλία. Και η Γαλλία, είναι ομάδα με πολύ ταλέντο και σπουδαίους παίκτες αλλά εξαρτάται πάρα πολύ από τον Εμπαπέ. Αν προχωρήσουν, θα παίξουν ημιτελικό  Βραζιλία – Αργεντινή. Και όποιος περάσει θα είναι φαβορί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό