21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Όταν με το καλό εκείνος θα είναι υγιής και ενεργός, θα μετρήσουμε το μπόι μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Για την ώρα, όμως, μόνο περαστικά!», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε σημερινή ανακοίνωση τού Αλέξη Κούγια, σχετικά με τη μήνυση και αγωγή που ανακοίνωσε χθες ότι κατέθεσε ο Θοδωρής Δρίτσας για την υπόθεση του δυστυχήματος στην Αίγινα τον Αύγουστο του 2016, απαντά ο βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μετά τη νέα δήλωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια από θάλαμο νοσοκομείου στον οποίο όπως ο ίδιος ανακοίνωσε νοσηλεύεται επί 15νθήμερο, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα αγνοούσα, το πρώτο και βασικό που έχω να πω αυτή τη στιγμή, είναι να ευχηθώ ανθρώπινα και ειλικρινά, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση», σημειώνει και προσθέτει:

«Όταν με το καλό εκείνος θα είναι υγιής και ενεργός, θα μετρήσουμε όχι τον ίσκιο μας αλλά το μπόι μας. Σκέπτομαι μάλιστα να του προτείνω τη συνέντευξη τύπου που προανήγγειλε να τη δώσουμε από κοινού και κατ’ αντιπαράσταση. Για την ώρα, όμως, μόνο περαστικά!».

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω λόγω της καταστάσεως της υγείας μου το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας, αλλά να είναι βέβαιος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη Τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς». Κάνει δε λόγο για εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς του κ.Δρίτσα εις βάρος του για τους οποίους «και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω» και σημειώνει: «Όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό