25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Όταν μία εκπομπή κάνει 25% δεν σκέφτεται κανείς να την κόψει, στο Mega δεν έκανε καμία τόσο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ήταν μία χρονιά που τα είχε όλα και με θέματα υγείας που έχω ταλαιπωρηθεί κι έχασα και τον μπαμπά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open ήταν η Αφροδίτη Γραμμέλη και μίλησε για τις συνθήκες της τηλεόρασης και την απότομη διακοπή του «Mega Καλημέρα», που συμμετείχε.

«Η τηλεόραση είναι μία πολύ διαφορετική συνθήκη. Εχθρική για τη ψυχολογία, δεν υπάρχει αξιοκρατία, γίνονται πράγματα που μπορεί να σε πληγώσουν κι υπάρχει πάρα πολλή κουβέντα όταν σβήνουν τα φώτα, που δεν θα έπρεπε να γίνεται. Δεν υπάρχει σεβασμός και πολλές φορές δεν υπάρχει ηθική. Υπάρχουν και καλές στιγμές, αλλά θεωρώ ότι πλέον η δουλειά μας έχει περάσει σε ένα περίεργο φάσμα και χρειάζεται επανεκκίνηση.» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη για την τηλεόραση.

«Η φετινή σεζόν μου άφησε πολύ πικρή γεύση… Ήταν μία χρονιά που τα είχε όλα και με θέματα υγείας που έχω ταλαιπωρηθεί κι έχασα και τον μπαμπά μου, που για εμένα ήταν το κομβικό σημείο της χρονιάς και το πιο δύσκολο και στη συνέχεια ήρθε η απόλυση κι η ανεργία. Να χτυπήσω ξύλο, επειδή τα έζησα όλα μέσα στη διάρκεια ενός χρόνου. Δεν πέρασα πολύ καλά, υπήρχαν δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς κι ήρθε κι αυτό. Αυτοί οι μήνες είναι αρκετά δύσκολοι. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει για να ζήσει, δεν δουλεύει ούτε για να γίνει διάσημος ούτε για να απολαμβάνει πράγματα που ο κόσμος νιώθει ότι η τηλεόραση τα προσφέρει. Σίγουρα νιώθω τυχερή και δεν είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Την απολαμβάνω σε εκφάνσεις της κι έχω εισπράξει πολλή αγάπη από κόσμο, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα για εμένα και στην περίοδο που το παιδί μου έδινε εξετάσεις, ήταν πολύ δύσκολο.» εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Επειδή ακούγονται πολλά σενάρια για το τέλος αυτής της εκπομπής, θεωρώ ότι κι αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που κόπηκε η εκπομπή (σ.σ. τα νούμερα τηλεθέασης). Όταν μία εκπομπή κάνει 20%-25%, δεν σκέφτεται κανείς να την κόψει, αλλά είμαστε σε ένα κανάλι που δεν έκανε καμία εκπομπή 20%-25%, οπότε δεν νομίζω ότι ήμασταν το πρόβλημα. Σαν σύνολο και πολλές φορές στο δυναμικό κοινό πηγαίναμε καλά στο κομμάτι των ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών. Του χρόνου θα ήθελα να είμαι κάπου που να τελειώσει τέλη Ιουλίου και θέλω να πάω σε ένα ήρεμο περιβάλλον.» τόνισε η δημοσιογράφος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό