24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όταν έχασα τη γιαγιά μου άρχισα ψυχοθεραπεία

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, λείανα τις γωνίες μου, αγάπησα πιο πολύ εμένα και δούλεψα πράγματα που με είχαν πληγώσει στο παρελθόν»

Καθόλου δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει την ψυχοθεραπεία που έκανε η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν μεγάλο χτύπημα για την ίδια ο θάνατος της γιαγιάς της.

«Τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία. Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, λείανα τις γωνίες μου, αγάπησα πιο πολύ εμένα και δούλεψα πράγματα που με είχαν πληγώσει στο παρελθόν», είπε η Πλάκα.

«Πολλά πράγματα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, νομίζω πως με την πρώτη στραβή δεν θα το σκεφτείς πάρα πολύ εύκολα. Όταν όμως σου συμβεί κάτι και πέσεις στα πατώματα, όπως είχα πάθει εγώ τότε, είναι η αρχή για να ανακαλύψεις πολλά πράγματα μέσα μου» πρόσθεσε η όμορφη πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην εκπομπή της ΕΡΤ. «Για μένα ο λόγος δεν ήταν ερωτικός, ήταν απώλεια ενός αγαπημένου μου ανθρώπου. Σοκαρίστηκα με την ζωή και με το πόσο μικρή είναι, τι κάνουμε για αυτήν και αν την ζούμε όσο πρέπει να την ζούμε».

«Από μικρή είχα μια σύνδεση με τον θάνατο. Τον φοβόμουν επειδή είχα άρρωστο άνθρωπο μέσα στην οικογένεια και μεγάλωσα μαζί του. Όταν έχασα την γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε με τον παππού στο χωριό και ήταν σαν δεύτεροι γονείς μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό