24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Όσα συμβαίνουν στη μικρή οθόνη- Το Emmy στον Ριτζ και το Pormise του Νικηφόρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσα συμβαίνουν στη μικρή οθόνη τις τελευταίες ημέρες. Ο Νικηφόρος Βυθούλκας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ -αφιέρωμα «Promise», που παίζει αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+  ενώ ο Ριτζ από τη θρυλική σειρά Τόλμη και Γοητεία κατάφερε να κερδίσει ένα βραβείο στα Daytime Emmy,.

Η θρυλική «Τόλμη και γοητεία» ήταν υποψήφια για 10 βραβεία στα 51α Daytime EMMY, τελικά όμως κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα!

Τυχερός ήταν ο Θόρστεν Κέι, που υποδύεται τον Ριτζ στην αμερικανική σαπουνόπερα και κέρδισε το βραβείο α’ αντρικού ρόλου. Εκτός από τον νικητή της βραδιάς, όμως, την παράσταση στα βραβεία έκλεψαν η Κάθριν Κελί Λανγκ (Μπρουκ) και οΤζον ΜακΚουκ (Ερικ), οι δύο πρωταγωνιστές που παίζουν στη σειρά από τον Μάρτιο του 1987, οπότε και ξεκίνησε, και ήταν επίσης υποψήφιοι για ΕΜΜΥ στις κατηγορίες α’ γυναικείου και α’ αντρικού ρόλου αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/reel/C-A5UCbCIot/

To Promise του Νικηφόρου

Ο Νικηφόρος, ένας νεαρός ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της διαδρομής του στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ -αφιέρωμα «Promise», που παίζει αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής ANTENNA Studios, ξετυλίγει για πρώτη φορά τη ζωή και τη διαδρομή του τραγουδιστή, από το ξεκίνημά του στην Πρέβεζα, τα σχολικά συγκροτήματα και τα φοιτητικά χρόνια στην Πάτρα μέχρι τη συμμετοχή του στο «Χ-Factor» και τις πολυπλατινένιες επιτυχίες που τον έχουν καταστήσει τον ερωτικό καλλιτέχνη της γενιάς του. Στο docu-special, ο καλλιτέχνης, με διάθεση εξομολόγησης αλλά και αυτοκριτικής, εμφανίζεται όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ ξανά. Στο «Promise» εμφανίζεται και ο Νίνο Ξυπολιτάς, στον οποίο ο Νικηφόρος αναφέρεται με θαυμασμό και αποκαλύπτει ότι το παιδικό του όνειρο να συνυπάρξει στην ίδια σκηνή μαζί του έγινε πραγματικότητα, αλλά και ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. : Τηλέραμα

Οι σειρές εποχής που θα μας συναρπάσουν τη νέα σεζόν

Ant1: Το gossip-tv στην παρουσίαση του νέου προγράμματος – Οι αλλαγές και οι νέες σειρές



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό