24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Όσα πρέπει να ξέρεις για την Bugatti Chiron

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει τα πάντα για την Bugatti Chiron, είναι ο άνθρωπος που ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο supercar από οποιοδήποτε άλλον.

Μιλάμε για τον Andy Wallace, τον επίσημο οδηγό δοκιμών της Bugatti, τον “Bugatti Pilote Officiel”, στα Γαλλικά. Τα τελευταία χρόνια, ο Άγγλος έκανε πάνω από 150.000 χιλιόμετρα με αυτοκίνητα της Γαλλικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου της Chiron.

Δοκιμάζει αυτοκίνητα Bugatti και κάνει στους πελάτες βόλτες υψηλής ταχύτητας από το 2011. Με αυτήν την ικανότητα έφτασε την εξαιρετική ταχύτητα των 490.484 km/h με μια Bugatti Chiron Super Sport 300+ το καλοκαίρι του 2019. Επομένως, δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ, βοηθώντας την Bugatti να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που έσπασε το φράγμα των 300 mph (483 km/h).

Πριν κάνει την ονειρική δουλειά με την Bugatti, ο Andy Wallace ήταν 30 χρόνια οδηγός αγώνων, αγωνίστηκε στις 24 ώρες του Le Mans και στις 24 ώρες της Daytona. Κέρδισε στο Le Mans μία φορά και στην Daytona τρεις φορές.

Δεδομένου του ιστορικού του και του γεγονότος ότι οδηγεί Bugatti στο όριο, δεν υπάρχει κανένας καλύτερος να παρουσιάσει την Bugatti Chiron. Εξηγεί τις τεχνικές λεπτομέρειες του supercar με τρόπο που είναι εύκολο να κατανοηθεί και αποκαλύπτει «πώς να βγάλεις τα πάντα από ένα σπορ αυτοκίνητο και να παραμένεις ασφαλής».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό