16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Όσα περισσότερα όργανα του παιδιού δοθούν τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει» λέει ο πατέρας της Εμμανουέλας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης των οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας που παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Οι γονείς της Εμμανουέλας αποφάσισαν να δώσουν ζωή μέσα από τον θάνατο του παιδιού τους.

«Για τη δωρεά των οργάνων, ήταν επιθυμία του κοριτσιού μας, δηλαδή μέσα από αόριστες συζητήσεις είχε εκφραστεί για αυτό το πράγμα. Είναι επιθυμία του κοριτσιού μας. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι πραγματικά γιατί ακούω που το λέτε και το ξανά λέτε αλλά δεν νομίζω ότι κάνω κάτι» τόνισε ο πατέρας της Εμμανουέλας, μιλώντας στον ANT1.

 Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Δύο πράγματα με ανακουφίζουν. Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι η αγάπη που έχει εισπράξει το παιδί μου και τώρα και πριν από αυτό το γεγονός. Ένα καταπληκτικό παιδί ένα καταπληκτικό παιδί έτσι όπως σας το λέω και δεν το λέω εγώ επειδή είμαι ο μπαμπάς του όλος ο κόσμος το λέει. Όσα περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει».

«Θέλω να τιμωρηθεί όπως ορίζει η δικαιοσύνη δεν θέλω κάτι άλλο κάτι παραπάνω δεν σκέφτομαι αυτό το πράγμα η δικαιοσύνη θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει ότι πρέπει να κάνει για αυτό το πράγμα» είπε ο πατέρας της άτυχης 21χρονης για τον 26χρονο οδηγό του ΙΧ με το οποίο παρέσυρε την Εμμανουέλα.

Η κηδεία της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει τα επόμενα 24ωρα στα Χανιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό