20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

‘Όσα λεφτά κι αν μου δώσουν, τον ΠΑΟΚ που είναι η ψυχή μου δεν τον δίνω’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
15.09.2021 | 19:32

Ο Ιβάν Σαββίδης
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιλώντας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους εργαζόμενους του OPEN είχε και μία δόση από ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας διέψευσε οποιοδήποτε σενάριο απεμπλοκής από το ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας χαρακτηριστικά σε κάποια στιγμή της επικοινωνίας του με τους ανθρώπους του καναλιού πως “ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και όσα λεφτά κι αν μου δώσουν την ψυχή μου εγώ δεν τη δίνω”.

Παράλληλα, ο Σαββίδης ήταν κάθετος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού που ηγείται από άλλον επιχειρηματικό όμιλο, υποστηρίζοντας πως “όχι μόνο δεν ισχύουν οι φήμες, αφού έχω κάνει μία επένδυση πάνω από 100 εκατ. ευρώ, αλλά ήμουν εγώ πέρυσι που έκανα κουβέντα για ν’ αγοράσω τη NOVA”.

Σχετικά μάλιστα με την αιτία της “εξαφάνισής” του από το προσκήνιο, διευκρίνισε πως ήταν μια καθαρά προσωπική επιλογή, με δεδομένο ότι “έχω κάνει ήδη τρία εμβόλια, δεν έχω καθόλου αντισώματα και ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου και τους γύρω μου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό