16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όλοι ξεχάσαμε την μεγαλύτερη τηλεοπτική μου επιτυχία

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ας μην βλέπουμε τις τεράστιες επιτυχίες αλλά τις διαχρονικές»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος απόψε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε αφορμή την θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής του επιτυχίας, «Φτηνά τσιγάρα». Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και πως βλέπει την κατάσταση από τότε που εκείνος βγήκε στο… γυαλί.

«Τότε υπήρχε το περιβόητο τρικάμερο, ένα είδος τηλεόρασης σε πλατό που θεωρούνταν χαμηλής καλλιτεχνικής ποιότητας. Δηλαδή ήταν ένα σετ με τρεις κάμερες και έπαιζαν οι ηθοποιοί. Κάτι τέτοιο βεβαίως ήταν και το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» το οποίο και θεωρούταν δεύτερης ποιότητας. Ας μην βλέπουμε τις τεράστιες επιτυχίες αλλά τις διαχρονικές επιτυχίες! Ας πούμε έκανα το σίριαλ ‘Με τα παντελόνια κάτω’ το 2013, είχε αδιανόητη τηλεθέαση και ξεχάστηκε. Είχε 70% τηλεθέαση. Η μεγαλύτερη δηλαδή τηλεοπτική μου επιτυχία είναι μια επιτυχία που όλοι ξεχάσαμε. Το γιατί μένει κάτι διαχρονικό αποτελεί αίνιγμα.

Είχα πάρα πολύ μεγάλη ενοχή με τη συμμετοχή στο ‘Κάτι τρέχει με τους δίπλα’ την οποία μου την έβγαλε ο δημιουργός του σίριαλ, Βασίλης Νεμέας που ήταν σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Αυτός με ξεμπλόκαρε» συμπλήρωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης και συνέχισε ως εξής:

«Εκείνη την εποχή γυρίζονταν τρομερές ποιοτικές παραγωγές, οι οποίες ξεχάστηκαν. Πανάκριβα σίριαλ εποχής με ηθοποιούς καταξιωμένους και με σοβαρά προφίλ που έκαναν τηλεθέαση και χάθηκαν στο ποτάμι της λήθης. Σειρές όμως σαν τη δικιά μας, που ήταν χαμηλού προϋπολογισμού, έμειναν. Το ‘Κάτι τρέχει με τους δίπλα’ επαναλήφθηκε πέρσι στην καραντίνα μεσημέρι και έκανε αδιανόητη τηλεθέαση 20 χρόνια μετά. Έχω παίξει και σε δουλειές που δεν ήταν καλές, αλλά εγώ ήμουν καλός και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό