21.2 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

‘Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ την Παρτίζαν, αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο NBA’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΡΒΙΑ

ΘΑΝΟΣ ΦΕΡΩΝΑΣ
22.09.2024 | 16:40

MILAD PAYAMI/FIBA.BASKETBALL

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε σε σερβικό μέσο για την αγάπη του προς την Παρτίζαν, αλλά και την εστίασή του που παραμένει στο NBA.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε στη σερβική Mozzart Sport, όπου αναφέρθηκε στην Παρτίζαν, όπου αγωνίστηκε για μία τετραετία (2010-14), αλλά και την καριέρα του στο NBA.

Ο Σέρβος γκαρντ προπονήθηκε προ ολίγων ημερών στο βοηθητικό γήπεδο των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, φορώντας ρουχισμό της ομάδας.

Ο Μπογκντάνοβιτς μίλησε σε σερβικό μέσο και εξέφρασε την αγάπη του στην Παρτίζαν, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στο NBA, όπου αγωνίζεται από το 2017.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήθελα απλά να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης στο κλαμπ όπου ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Όλοι ξέρουμε πόσο αγαπάω την Παρτίζαν, προπονήθηκα στο γυμναστήριό τους, μου έδωσαν τις συνθήκες για να προπονηθώ. Οπότε ηθελα να στείλω ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης.

Ξέρω ότι όλοι περιμένουν μία υπόσχεση, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο NBA. Δεν θα πω ψέματα. Θέλω να αγωνίζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και όταν έρθει ο καιρός, είμαι σίγουρος ότι το συναίσθημα θα είναι ο κριτής”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό