20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε το έργο της Θετικής Φωνής και του Προμηθέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο Σύλλογοι, Θετική Φωνή (Positive Voice) και Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος “Προμηθέας” -HLPA “Prometheus” ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν καθημερινά βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων, η πλειοψηφία των πολιτών αγκάλιασε τη προσπάθεια προστασίας των ευπαθών ομάδων, μένοντας σπίτι προσφέροντας από το υστέρημά του ο καθένας ότι μπορούσε.Έτσι, μέσα σε διάστημα 10 ημερών με την πολύτιμη βοήθεια όλων όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν υλικά και φαγητό, η ομάδα του street work των συλλόγων Θετική Φωνή (Positive Voice) και Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος “Προμηθέας” -HLPA “Prometheus”, κατάφερε να μοιράσει παραπάνω από:-110 μερίδες φαγητού-464 σνακ (τοστ/σάντουιτς/κρουασάνν)-208 χυμούς και νερά-200 kit προστατευτικού-υγειονομικού υλικού (γάντια, μάσκες, καθαρό ενέσιμο υλικό κ.λπ.)Και σας ευχαριστούμε για αυτό!

Τώρα είναι η στιγμή, ξανά όλοι #μαζί, να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας που είναι άστεγοι και δεν μπορούν να μείνουν σπίτι. Ανθρώπους που πλέον στερούνται και τα στοιχειώδη, όπως το #νερό.

Αν θέλεις και εσύ να στηρίξεις αυτή τη προσπάθεια, μπορείς να βοηθήσεις με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αγόρασε τρόφιμα και εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού από το super market και στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα ώστε να κανονίσω να έρθει η ομάδα του street work να τα παραλάβει.2. Πήγαινε σε ένα super market, κάνε μια παραγγελία (ή ηλεκτρονικά) και άφησε το όνομά μου ώστε να τα παραλάβω.3. Μπορείς να καταθέσεις χρήματα στον Αρ. Λογαριασμού: 5076 061 085 569 ή στο IBAN: GR72 0172 0760 0050 7606 1085 569 (Τράπεζα Πειραιώς – Δικαιούχος: Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος Προμηθέας), ώστε να αγοράσουμε εμείς τα τρόφιμα για εσένα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό