15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όλες οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και εμείς έχουμε τον απόλυτο οδηγό για τα μαγιό της χρονιάς.

Αυτό είναι ένα άρθρο που οι περισσότερες το περιμέντε κάθε χρόνο με μεγάλη αγωνία. Και είναι απόλυτα λογικό, αφού ζούμε στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν ένα εξάμηνο της χρονιάς το περνάμε δίπλα σε θάλασσες και ακτές και κάνουμε τα μπάνια μας. Εδώ είναι που μπαίνει και το ζήτημα μαγιό. Ένα τεράστιο ζήτημα που απασχολεί όλες μας, γιατί ως γνωστόν δεν θέλουμε να έχουμε ένα μόνο μαγιό, αλλά πολλά διαφορετικά, ώστε κάθε φορά που είμαστε στην θάλασσα να μπορούμε να ανανεώνουμε το style μας.

Σίγουρα έχεις ήδη, κάποια αγαπημένα κομμάτια στην summer ντουλάπα σου, όπως ένα κλασικό μαύρο μπικίνι και ένα ολόσωμο, αλλά και ένα floral παιχνιδιάρικο printed μπικίνι. Ότι σχέδιο βέβαια και αν έχεις επιλέξει, το κυριότερο ζητήμενο στα μαγιό είναι η εφαρμογή. Να βρεις δηλαδή το ιδανικό fit που θα αγκαλιάσει το σώμα, θα αναδείξει τις καμπύλες σου και θα σε κάνει να νιώθεις απόλυτα άνετα με το σώμα σου. Η περίοδος που οι γυναίκες κρυβόντουσαν κάτω από πετσέτες και παρεό έχει περάσει ανεπιστρεπτί (και επιτέλους δηλαδή!), οπότε το μόνο που μένει είναι να μάθεις όλα τα latest trends στα swimwears του 2022 και να ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς.

Οι 10 κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2022

Textured: Τα μαγιό με textured υφάσματα είναι ότι πιο hot εδώ και αρκετές σεζόν. Θα τα ξαναδούμε λοιπόν και φέτος. Τα ribbed pieces είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Belted: Η συγκεκριμένη τάση δίνει έναν preppy χαρακτήρα στο look σου, ακόμη και στην παραλία. Δώσε αέρα γαλλικής ριβιέρας στο φετινό μαγιό σου, επιλέγοντας ένα item με ένα μικρό ζωνάκι.

Retro prints: Αγαπημένη επιλογή των γυναικών που ψάχνουν ένα μαγιό με versatile στοιχεία. Τα καρό και τα μεγάλα 70s λουλούδια είναι τόσο fun και girly που θα σε ενθουσιάσουν.

Micro straps: Μία τάση για τα κορίτσια που θέλουν να αναδείξουν την sexy πλευρά του εαυτού τους. Φέτος τα κορδόνια του μπικίνι σου θα γίνουν τόσο λεπτά, που θα θυμίζουν spaghetti straps.

Athletic: Δεν χρειάζεται να κάνεις sports στην παραλία για να φορέσεις ένα athleisure style μαγιό. Τα ολόσωμα, αλλά και τα bikinis, που θυμίζουν τους surfers είναι ό,τι πιο ενημερωμένο για το φετινό καλοκαίρι. Προσωπικά θεωρώ ότι τα μακρυμάνικα bikini tops είναι ό,τι πιο βολικό!

Circle games: Όλα κάνουν κύκλους σε αυτή την ζωή. Μετά, λοιπόν, από τα αποφθέγματα σοφίας, ήρθε η στιγμή να βάλεις τους κύκλους και στα μαγιό της σεζόν. Μικρά ή και μεγαλύτερα διακοσμητικά σε σχήμα κύκλου μπαίνουν σε bikinis και sexy ολόσωμα.

Glamour touch: Το glamour είναι η απόλυτη τάση αυτήν την περίοδο, οπότε θα βάλουμε ένα luxury touch και τα beachwears. Glossy υφάσματα, βελούδο, αλυσίδες, glitters και embellished κομμάτια θα σε κάνουν να ακολουθήσεις τον δρόμο που έδειξε η Riri.

Cut outs: Ε ναι! Τα βάλαμε σε φορέματα και sexy tops, ακόμη και σε φούστες, εννοείται πως θα τα φορέσουμε και στην παραλία. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ιδανικό για beach parties, αφού μετά το μπάνιο σου θα γίνει το τέλειο top για την low rise φούστα σου.

Tied up: Για το συγκεκριμένο trend δεν χριεάζεται απαραίτητα να βγεις για shopping. Αξιοποίησε ένα από τα bikinis που έχεις ήδη και δέσε γύρω από τον θώρακα και την μέση σου τα straps.

Bold ruffles: Γενικά τα στοιχεία υπερβολής τα θέλουμε. Τα βολάν χαρίζουν θηλυκότητα και girly διάθεση. Προσέχουμε βέβαια το σημείο που θα βάλουμε τα βολάν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δίνουν όγκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό