29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το iOS 18!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple παρουσίασε σήμερα το iOS 18, μια σημαντική έκδοση που περιλαμβάνει περισσότερες επιλογές προσαρμογής, τον μεγαλύτερο επανασχεδιασμό της εφαρμογής Photos, νέους τρόπους διαχείρισης των εισερχομένων στο Mail, τα Messages μέσω δορυφόρου και πολλά άλλα. Οι χρήστες θα μπορούν να τοποθετούν εφαρμογές και widgets σε οποιονδήποτε ανοιχτό χώρο στην Αρχική οθόνη, να προσαρμόζουν τα κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης κλειδώματος και να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε περισσότερους ελέγχους στο Κέντρο Ελέγχου.

Οι βιβλιοθήκες φωτογραφιών οργανώνονται αυτόματα σε μια νέα ενιαία προβολή στο Photos και οι χρήσιμες νέες συλλογές διατηρούν τα αγαπημένα εύκολα προσβάσιμα. Το Mail απλοποιεί τα εισερχόμενα με την ταξινόμηση των email σε κατηγορίες χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της συσκευής, και τα ολοκαίνουργια εφέ κειμένου έρχονται στο iMessage. Με την ίδια πρωτοποριακή τεχνολογία όπως οι υπάρχουσες δορυφορικές δυνατότητες του iPhone, οι χρήστες μπορούν τώρα να επικοινωνούν μέσω δορυφόρου στην εφαρμογή Messages όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

Το iOS 18 εγκαινιάζει επίσης το Apple Intelligence, το σύστημα προσωπικής νοημοσύνης για iPhone, iPad και Mac, το οποίο συνδυάζει τη δύναμη των παραγωγικών μοντέλων με το προσωπικό πλαίσιο για να παρέχει νοημοσύνη που είναι απίστευτα χρήσιμη και συναφής. Το Apple Intelligence είναι βαθιά ενσωματωμένο στο iOS 18, στο iPadOS 18 και στο macOS Sequoia. Αξιοποιεί τη δύναμη του Apple silicon για να κατανοεί και να δημιουργεί γλώσσα και εικόνες, να αναλαμβάνει δράση σε όλες τις εφαρμογές και να αντλεί από το προσωπικό πλαίσιο, ώστε να απλοποιεί και να επιταχύνει τις καθημερινές εργασίες.

Νέα επίπεδα προσαρμογής και δυνατοτήτων

Οι χρήστες του iPhone έχουν νέους τρόπους προσαρμογής της Αρχικής οθόνης, της οθόνης κλειδώματος και του Κέντρου ελέγχου. Οι χρήστες μπορούν πλέον να τοποθετούν εφαρμογές και widgets σε οποιονδήποτε ελεύθερο χώρο της Αρχικής οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησής τους ακριβώς πάνω από το dock για εύκολη πρόσβαση ή την τέλεια πλαισίωση μιας ταπετσαρίας. Τα εικονίδια εφαρμογών και τα widgets μπορούν να αποκτήσουν νέα εμφάνιση με σκούρο ή χρωματισμένο εφέ και οι χρήστες μπορούν να τα κάνουν να εμφανίζονται μεγαλύτερα για να δημιουργήσουν την εμπειρία που τους ταιριάζει απόλυτα.

Το Control Center έχει επανασχεδιαστεί για να παρέχει ευκολότερη πρόσβαση σε πολλά από τα πράγματα που κάνουν οι χρήστες καθημερινά, και αποκτά νέα επίπεδα προσαρμογής και ευελιξίας. Ο επανασχεδιασμός παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε νέες ομάδες των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων στοιχείων ελέγχου ενός χρήστη, όπως η αναπαραγωγή πολυμέσων, τα στοιχεία ελέγχου του Home και η συνδεσιμότητα, καθώς και τη δυνατότητα εύκολης μετακίνησης μεταξύ του καθενός. Οι χρήστες μπορούν τώρα να προσθέσουν συστήματα ελέγχου από υποστηριζόμενες εφαρμογές τρίτων στο Control Center για να ξεκλειδώσουν γρήγορα ένα όχημα ή να ξεκινήσουν αμέσως τη λήψη περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όλα από ένα σημείο. Η νέα γκαλερί στοιχείων ελέγχου εμφανίζει το πλήρες σύνολο των διαθέσιμων επιλογών και οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο διάταξης των στοιχείων ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής τους στο ιδανικό μέγεθος και της δημιουργίας εντελώς νέων ομάδων.

Για πρώτη φορά, οι χρήστες μπορούν πλέον να αλλάζουν τα στοιχεία ελέγχου στο κάτω μέρος της οθόνης κλειδώματος, επιλέγοντας μεταξύ άλλων από τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στη συλλογή στοιχείων ελέγχου ή αφαιρώντας τα εντελώς. Με το κουμπί Action που είναι διαθέσιμο στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, οι χρήστες μπορούν να επικαλούνται γρήγορα τα στοιχεία ελέγχου που είναι διαθέσιμα στη γκαλερί.

Το Photos αποκτά ενιαία προβολή, νέες συλλογές και προσαρμογή

Το Photos λαμβάνει τον μεγαλύτερο επανασχεδιασμό όλων των εποχών για να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν και να ξαναζούν εύκολα ιδιαίτερες στιγμές. Μια απλοποιημένη, ενιαία προβολή εμφανίζει ένα οικείο πλέγμα και οι νέες συλλογές βοηθούν τους χρήστες να περιηγηθούν με βάση θέματα χωρίς να χρειάζεται να οργανώνουν το περιεχόμενο σε άλμπουμ. Επιπλέον, οι συλλογές μπορούν να καρφιτσωθούν για να διατηρούν τα αγαπημένα εύκολα προσβάσιμα. Μια νέα προβολή καρουσέλ παρουσιάζει στιγμιότυπα που ανανεώνονται κάθε μέρα και περιλαμβάνουν αγαπημένους ανθρώπους, κατοικίδια, μέρη και άλλα. Η αυτόματη αναπαραγωγή περιεχομένου σε όλη την εφαρμογή ζωντανεύει τις βιβλιοθήκες, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε παρελθοντικές στιγμές κατά την περιήγηση. Επειδή η βιβλιοθήκη φωτογραφιών κάθε χρήστη είναι μοναδική, η εφαρμογή είναι προσαρμόσιμη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να οργανώνουν τις συλλογές, να καρφιτσώνουν συλλογές για συχνή πρόσβαση και να περιλαμβάνουν ό,τι είναι πιο σημαντικό για αυτούς στην προβολή καρουζέλ.

undefined

undefined
Αποτελεσματικοί τρόποι για να μείνετε συνδεδεμένοι στο Messages

Το iMessage αποκτά ολοκαίνουργια εφέ κειμένου που ζωντανεύουν τις συνομιλίες, ενισχύοντας κάθε γράμμα, λέξη, φράση ή emoji με δυναμικές, animated εμφανίσεις. Οι χρήστες μπορούν να εκφράζουν καλύτερα το ύφος τους προσθέτοντας μορφοποιήσεις όπως έντονη, υπογραμμισμένη, πλάγια και διαγραμμισμένη γραφή. Τα tapbacks επεκτείνονται για να συμπεριλάβουν οποιοδήποτε emoji ή αυτοκόλλητο και τώρα οι χρήστες μπορούν να συντάξουν ένα μήνυμα και να προγραμματίσουν την αποστολή του σε μεταγενέστερη ώρα.

Όταν στέλνετε μηνύματα σε επαφές που δεν διαθέτουν συσκευή Apple, η εφαρμογή Messages υποστηρίζει τώρα το RCS για πιο πλούσια μέσα και πιο αξιόπιστα ομαδικά μηνύματα σε σύγκριση με τα SMS και τα MMS.

Το iOS 18 εισάγει τα Messages μέσω δορυφόρου για τις στιγμές που δεν είναι διαθέσιμες οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και το Wi-Fi. Βασισμένη στην ίδια πρωτοποριακή τεχνολογία με τις υπάρχουσες δορυφορικές δυνατότητες του iPhone, τα Messages μέσω δορυφόρου προτρέπουν αυτόματα τους χρήστες να συνδεθούν με τον πλησιέστερο δορυφόρο τους απευθείας από την εφαρμογή Messages για να στέλνουν και να λαμβάνουν κείμενα, emoji και Tapbacks μέσω iMessage και SMS. Με το Dynamic Island, οι χρήστες γνωρίζουν πάντα πότε είναι συνδεδεμένοι σε δορυφόρο. Επειδή το iMessage δημιουργήθηκε για να προστατεύει το απόρρητο των χρηστών, τα iMessage που αποστέλλονται μέσω δορυφόρου είναι end to end κρυπτογραφημένα.

undefined

undefined
Βελτιώσεις στο Mail

Αργότερα φέτος, το Mail θα παρουσιάσει νέους τρόπους για να διαχειρίζονται οι χρήστες τα εισερχόμενά τους και να παραμένουν ενημερωμένοι. Η κατηγοριοποίηση στη συσκευή οργανώνει και ταξινομεί τα εισερχόμενα email σε Primary για προσωπικά και χρονικά ευαίσθητα emails, Transactions για επιβεβαιώσεις και αποδείξεις, Updates για ειδήσεις και κοινωνικές ειδοποιήσεις και Promotions για emails μάρκετινγκ και κουπόνια. Το Mail διαθέτει επίσης μια νέα προβολή σύνοψης που συγκεντρώνει όλα τα σχετικά email από μια επιχείρηση, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητούν γρήγορα ό,τι είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή.

undefined
Μεγάλες αναβαθμίσεις στο Safari

Το Safari, το ταχύτερο πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο, προσφέρει τώρα έναν ακόμα πιο εύκολο τρόπο για να ανακαλύψετε πληροφορίες στο διαδίκτυο με τα Highlights και μια επανασχεδιασμένη εμπειρία Reader. Χρησιμοποιώντας μηχανική μάθηση, το Safari μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βασικές πληροφορίες σχετικά με μια ιστοσελίδα. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν σε μια περίληψη για να πάρουν την ουσία ενός άρθρου, να δουν γρήγορα την τοποθεσία ενός εστιατορίου, ξενοδοχείου ή αξιοθέατου ή να ακούσουν το κομμάτι ενός καλλιτέχνη απευθείας από ένα άρθρο σχετικά με το τραγούδι ή το άλμπουμ. Το Reader έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει ακόμα περισσότερους τρόπους απόλαυσης των άρθρων χωρίς περισπασμούς, με την περίληψη και τον πίνακα περιεχομένων να περιλαμβάνονται για μεγαλύτερα άρθρα.

undefined
Εισαγωγή της εφαρμογής Passwords

Βασισμένη στα θεμέλια του Keychain, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από περισσότερα από 25 χρόνια, η νέα εφαρμογή Passwords διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα passwords, τα passkeys, τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi και τους κωδικούς επαλήθευσης. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ειδοποιήσεις για τους χρήστες σχετικά με κοινές αδυναμίες, όπως κωδικούς πρόσβασης που μαντεύονται εύκολα ή χρησιμοποιούνται πολλές φορές και εκείνους που εμφανίζονται σε γνωστές διαρροές δεδομένων.

Νέες λειτουργίες απορρήτου σχεδιασμένες για την ενδυνάμωση των χρηστών

Το iOS 18 δίνει στους χρήστες ακόμα περισσότερο έλεγχο με εργαλεία για να διαχειρίζονται ποιος μπορεί να δει τις εφαρμογές τους, πώς μοιράζονται οι επαφές και πώς συνδέεται το iPhone τους με αξεσουάρ. Οι κλειδωμένες και κρυμμένες εφαρμογές προσφέρουν στους χρήστες τη σιγουριά ότι οι πληροφορίες που θέλουν να κρατήσουν ιδιωτικές, όπως οι ειδοποιήσεις και το περιεχόμενο των εφαρμογών, δεν θα φανούν κατά λάθος σε άλλους. Οι χρήστες μπορούν πλέον να κλειδώσουν μια εφαρμογή- και για επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής, μπορούν να αποκρύψουν μια εφαρμογή, μετακινώντας την σε έναν κλειδωμένο φάκελο κρυφών εφαρμογών. Όταν μια εφαρμογή είναι κλειδωμένη ή κρυμμένη, το περιεχόμενο, όπως μηνύματα ή emails μέσα στην εφαρμογή, αποκρύπτεται από την αναζήτηση, τις ειδοποιήσεις και άλλα σημεία σε όλο το σύστημα.

Το iOS 18 δίνει στους χρήστες τον έλεγχο, επιτρέποντάς τους να επιλέγουν να μοιράζονται μόνο συγκεκριμένες επαφές με μια εφαρμογή. Επιπλέον, οι προγραμματιστές έχουν τώρα έναν τρόπο να συνδέουν απρόσκοπτα αξεσουάρ τρίτων με το iPhone χωρίς να αφήνουν μια εφαρμογή να βλέπει όλες τις άλλες συσκευές στο δίκτυο του χρήστη, διατηρώντας τις συσκευές του χρήστη ιδιωτικές και κάνοντας την αντιστοίχιση απρόσκοπτη.

Το Apple Intelligence μεταμορφώνει την εμπειρία χρήσης του iPhone

Ενσωματωμένο σε βάθος στο iOS 18 και δημιουργημένο από την αρχή με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το Apple Intelligence ξεκλειδώνει νέους τρόπους για να βελτιώνουν οι χρήστες τη γραφή τους και να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά. Με τα ολοκαίνουργια Writing Tools σε όλο το σύστημα που είναι ενσωματωμένα στο iOS 18, οι χρήστες μπορούν να ξαναγράψουν, να διορθώσουν και να συνοψίσουν κείμενο σχεδόν παντού όπου γράφουν, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών Mail, Notes, Pages και τρίτων.

Οι νέες δυνατότητες εικόνας κάνουν την επικοινωνία και την αυτοέκφραση ακόμα πιο διασκεδαστική. Με το Image Playground, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν παιχνιδιάρικες εικόνες σε δευτερόλεπτα, επιλέγοντας από τρία στυλ: Animation, Illustration ή Sketch. Το Image Playground είναι εύκολο στη χρήση, ενσωματωμένο απευθείας σε εφαρμογές όπως τα Messages, και διατίθεται επίσης σε μια ξεχωριστή εφαρμογή.

Το Memories in Photos επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τις ιστορίες που θέλουν να βλέπουν απλά πληκτρολογώντας μια περιγραφή. Η νοημοσύνη της Apple θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο με βάση την περιγραφή, θα φτιάξει μια ιστορία με κεφάλαια βασισμένα σε θέματα που έχουν εντοπιστεί από τις φωτογραφίες και θα τις οργανώσει σε μια ταινία με το δικό της αφηγηματικό τόξο. Επιπλέον, ένα νέο εργαλείο Καθαρισμού μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει τα ενοχλητικά αντικείμενα στο φόντο μιας φωτογραφίας – χωρίς να αλλάξει κατά λάθος το θέμα.

Με τη δύναμη της Apple Intelligence, η Siri κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και γίνεται ακόμα πιο φυσική, σχετική με το πλαίσιο και προσωπική. Οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν στη Siri και να εναλλάσσονται μεταξύ κειμένου και φωνής για να επικοινωνούν με τη Siri με όποιον τρόπο αισθάνονται σωστό για τη στιγμή.

Με το Private Cloud Compute, η Apple θέτει ένα νέο πρότυπο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στην τεχνητή νοημοσύνη, με τη δυνατότητα ευελιξίας και κλιμάκωσης της υπολογιστικής χωρητικότητας μεταξύ της επεξεργασίας στη συσκευή και μεγαλύτερων μοντέλων που βασίζονται σε διακομιστή και εκτελούνται σε αποκλειστικούς διακομιστές πυριτίου της Apple. Όταν τα αιτήματα δρομολογούνται στο Private Cloud Compute, τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται ούτε καθίστανται προσβάσιμα στην Apple και χρησιμοποιούνται μόνο για την εκπλήρωση των αιτημάτων του χρήστη, ενώ ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες μπορούν να επαληθεύσουν αυτό το απόρρητο.

Επιπλέον, η πρόσβαση στο ChatGPT είναι ενσωματωμένη στο Siri και στα Writing Tools του συστήματος σε όλες τις πλατφόρμες της Apple, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην εμπειρογνωμοσύνη του – καθώς και στις δυνατότητες κατανόησης εικόνων και εγγράφων – χωρίς να χρειάζεται να μεταπηδούν μεταξύ των εργαλείων.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά του iOS 18

Στο Apple Maps, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε χιλιάδες πεζοπορίες σε εθνικά πάρκα των Ηνωμένων Πολιτειών και να δημιουργήσουν εύκολα τις δικές τους προσαρμοσμένες περιπατητικές διαδρομές, στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Οι χρήστες των Maps μπορούν επίσης να αποθηκεύουν τις αγαπημένες τους πεζοπορίες σε εθνικά πάρκα, προσαρμοσμένες διαδρομές περιπάτου και τοποθεσίες σε μια ολοκαίνουργια Places Library και να προσθέτουν προσωπικές σημειώσεις για κάθε σημείο.

Η λειτουργία Game Mode βελτιώνει την εμπειρία παιχνιδιού με πιο σταθερούς ρυθμούς καρέ, ειδικά κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων παιχνιδιού, και κάνει τα ασύρματα αξεσουάρ, όπως τα AirPods και τα χειριστήρια παιχνιδιών, απίστευτα ευέλικτα.

Οι χρήστες αποκτούν νέους τρόπους πληρωμής με το Apple Pay, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εξαργύρωσης ανταμοιβών και πρόσβασης σε δόσεις από τις επιλέξιμες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες τους. Με το Tap to Cash, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν Apple Cash απλά κρατώντας δύο συσκευές iPhone μαζί. Τα εισιτήρια στο Apple Wallet προσφέρουν μια πιο πλούσια εμπειρία για τους fans, θέτοντας βασικές πληροφορίες για εκδηλώσεις, όπως λεπτομέρειες για το στάδιο, προτεινόμενες λίστες αναπαραγωγής Apple Music και πολλά άλλα στη διάθεσή τους.

Το SharePlay με το Apple Music επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους χρήστες να μοιράζονται τον έλεγχο της μουσικής που αναπαράγεται από το HomePod, το Apple TV ή οποιοδήποτε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth, κάνοντας την κοινή ακρόαση πιο διασκεδαστική και ελκυστική.

Η εμπειρία των AirPods γίνεται ακόμα πιο προσωπική, ιδιωτική και βολική με τις αλληλεπιδράσεις Siri, επιτρέποντας στους χρήστες των AirPods Pro (2ης γενιάς) να κουνήσουν απλά το κεφάλι τους με ένα νεύμα «ναι» ή να κουνήσουν απαλά το κεφάλι τους «όχι» για να ανταποκριθούν στις ανακοινώσεις Siri. Για ακόμα πιο καθαρή ποιότητα κλήσης, το Voice Isolation έρχεται στα AirPods Pro, εξασφαλίζοντας ότι η φωνή του καλούντος ακούγεται σε περιβάλλοντα με θόρυβο ή αέρα. Οι ενημερώσεις των AirPods παρέχουν επίσης την καλύτερη καθυστέρηση ασύρματου ήχου που έχει προσφέρει ποτέ η Apple για mobile gaming και προσθέτουν Personalized Spatial Audio για ακόμα πιο καθηλωτικό gameplay.

Στην εφαρμογή Notes, οι τύποι και οι εξισώσεις που εισάγονται κατά την πληκτρολόγηση επιλύονται άμεσα με το Math Notes. Οι νέες πτυσσόμενες ενότητες και η επισήμανση διευκολύνουν την υπογράμμιση του σημαντικού.

Στο Journal, μια ολοκαίνουργια προβολή διορατικότητας βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τους στόχους τους και η δυνατότητα αναζήτησης και ταξινόμησης των καταχωρήσεων διευκολύνει την απόλαυση αναμνήσεων του παρελθόντος. Ο χρόνος που αφιερώνεται στην τήρηση ημερολογίου μπορεί να αποθηκευτεί ως λεπτά προσοχής στην εφαρμογή Health και οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν την ψυχική τους κατάσταση απευθείας στο Journal. Ένα widget Journal είναι πλέον διαθέσιμο για τους χρήστες ώστε να ξεκινούν γρήγορα μια καταχώρηση από την Αρχική οθόνη ή την οθόνη κλειδώματος, οι ηχητικές εγγραφές μεταγράφονται αυτόματα και οι χρήστες μπορούν να εξάγουν και να εκτυπώνουν καταχωρήσεις ημερολογίου.

Το Calendar γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο, καθώς εμφανίζει τόσο τα συμβάντα όσο και τις εργασίες από το Reminders. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να ολοκληρώνουν υπενθυμίσεις απευθείας από το Calendar και η ενημερωμένη προβολή μήνα παρέχει μια επισκόπηση των συμβάντων και των εργασιών με μια ματιά.

Στην εφαρμογή Health, το Medical ID έχει επανασχεδιαστεί ώστε να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις πρώτες βοήθειες να βρουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η εφαρμογή Health μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τα δεδομένα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάνοντας προσαρμογές και συστάσεις που αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές στη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Το Emergency SOS Live Video επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το πλαίσιο μέσω streaming και μαγνητοσκοπημένων μέσων. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης έκτακτης ανάγκης, οι συμμετέχοντες αποστολείς έκτακτης ανάγκης μπορούν να στείλουν ένα αίτημα σε έναν χρήστη να μοιραστεί ζωντανό βίντεο ή πολυμέσα από το camera roll του χρήστη μέσω ασφαλούς σύνδεσης, καθιστώντας ευκολότερη και ταχύτερη την παροχή βοήθειας.

Η εφαρμογή Home εισάγει την πρόσβαση φιλοξενουμένων, παρέχοντας στους χρήστες εύκολους τρόπους για να παραχωρούν στους επισκέπτες τον έλεγχο επιλεγμένων έξυπνων αξεσουάρ του σπιτιού, να ορίζουν χρονοδιαγράμματα για το πότε οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σπίτι και πολλά άλλα. Για μια αβίαστη εμπειρία εισόδου στο σπίτι, το hands-free ξεκλείδωμα με οικιακά κλειδιά αξιοποιεί την τεχνολογία Ultra Wideband για να επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν άμεσα τις υποστηριζόμενες κλειδαριές εισόδου μόλις βρεθούν έξι μέτρα μακριά από την πόρτα τους. Με βολικές ενημερώσεις στην κατηγορία Energy, η εφαρμογή Home διευκολύνει τους δικαιούχους χρήστες να έχουν πρόσβαση, να κατανοούν και να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι τους.

Οι ενημερώσεις προσβασιμότητας περιλαμβάνουν Eye Tracking, μια ενσωματωμένη επιλογή για πλοήγηση στο iPhone μόνο με τα μάτια, Music Haptics, έναν νέο τρόπο για τους κωφούς ή βαρήκοους χρήστες να βιώνουν μουσική χρησιμοποιώντας την Taptic Engine στο iPhone, και Vocal Shortcuts που επιτρέπουν στους χρήστες να εκτελούν εργασίες κάνοντας έναν προσαρμοσμένο ήχο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό