31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Από σήμερα και για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, η Fiat, με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών s, εξηγεί με σαφή και απλό τρόπο όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για τα ηλεκτρικά οχήματα. Το πρώτο με τίτλο «Αστικοί Κανόνες», εξηγεί τα πλεονεκτήματα της κίνησης με το ηλεκτρικό 500 BEV στα αστικά κέντρα.
Η σειρά των s θα είναι διαθέσιμα στα κανάλια της Fiat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το πρώτο είναι ήδη διαθέσιμο στο YouTube.

Τα οκτώ s δημιουργήθηκαν για να δώσουν μια ιδέα για την καθημερινότητα με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε πολλά επίπεδα, από τον τρόπο κίνησης στα κέντρα των πόλεων, μέχρι τους τρόπους φόρτισης και τον ιδανικό τρόπο οδήγησης. Μαζί με το κοινό, η ιταλική εταιρία εξετάζει και δίνει απαντήσεις σε μια αχαρτογράφητη ακόμα περιοχή, η οποία όμως σύντομα θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Από την ανάκτηση ενέργειας στις νομοθεσίες και από την οδηγική εμπειρία στους χρόνους φόρτισης και συντήρησης μπροστά μας ανοίγει ένα νέο πεδίο, που τα βίντεο μας βοηθούν να κατανοήσουμε πιο εύκολα.

Νίκος Τσάδαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό