19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όλα όσα γνωρίζουμε για την 6η σεζόν του Black Mirror – Οι ηθοποιοί και η μεγάλη αλλαγή

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πρώτες πληροφορίες δημιουργούν ανυπομονησία για τα νέα επεισόδια.

Τρία χρόνια έχουν περάσει πια από την κυκλοφορία της 5ης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Black Mirror. Ο Charlie Brooker (ένας εκ των δύο δημιουργών – η δεύτερη είναι η Anabel Jones) δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να γράψει τα νέα επεισόδια μέσα στην πανδημία, γιατί πίστευε ότι θα ήταν πολύ καταθλιπτικά για το κοινό μέσα σε όλα αυτά που περνούσε, οπότε όλα πήγαν πίσω.

Τον Ιανουάριο του 2020, όμως, έγινε και κάτι άλλο: Ο Booker και η Jones έφυγαν από την εταιρεία παραγωγής «House of Tomorrow», ίδρυσαν τη δική τους «Broke and Bones» (έτσι θα έχουν και μεγαλύτερο λόγο στα πάντα) και έπειτα το Netflix άδραξε την ευκαιρία και την έφερε υπό την ομπρέλα του, όπως κάθε σωστός επιχειρηματίας που μπορεί να ατενίσει το μέλλον. Η συμφωνία περιλάμβανε ουσιαστικά μία επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τον Μάιο του 2022, τα ευχάριστα νέα ήρθαν και η 6η σεζόν του Black Mirror πήρε κι επίσημα το πράσινο φως, οπότε σιγά-σιγά συνθέτουμε το «παζλ» με τις πληροφορίες που ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Ποιοι θα παίζουν στην 6η σεζόν του Black Mirror

Αρκετά είναι τα διάσημα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τα νέα επεισόδια μέχρι στιγμής.

H Zazie Beetz που έγινε γνωστή για τον ρόλο της Van στο Atlanta, για την Domino στο Deadpool 2 και για την Sophie Dumond στο Joker.

O Aaron Paul που αγαπήθηκε στον ρόλο του Jesse στο Breaking Bad.

O Josh Hartnett που ξεχώρισε στον ρόλο του Slevin στην ταινία Lucky Number Slevin και για τον ρόλο του Eben στο 30 Days of Night.

Η Kate Mara που υποδύθηκε τη Sue Storm στο Fantastic 4 και τη Zoe Barnes στο House of Cards.

Οι εν λόγω ηθοποιοί έχουν επιβεβαιωθεί μόνο για τρία επεισόδια, οπότε μάλλον θα έχουμε κι άλλες διάσημες προσθήκες στην πορεία.

Πόσα επεισόδια θα έχει η 6η σεζόν;

Δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των επεισοδίων της 6ης σεζόν του Black Mirror, όμως, αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσουν περισσότερα από τα μόλις τρία που είχε η προηγούμενη. Τα νέα επεισόδια θα έχουν διάρκεια μίας ώρας και θα είναι ανώτερης ποιότητας παραγωγής (εδώ φαίνεται η ανεξαρτησία των δημιουργών με την ίδρυση δικής τους εταιρείας).

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν;

Αν και μέχρι τώρα δεν έχουμε ενημέρωση, το πιο πιθανό είναι πως η ημερομηνία κυκλοφορίας της 6ης σεζόν θα ανακοινωθεί κοντά ή μαζί με το τρέιλερ. Δεδομένου ότι ακόμη είμαστε σε αρχικό στάδιο της παραγωγής, μία καλή περίοδος θα ήταν κοντά στον Δεκέμβριο του 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό