18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Όλα τα παιχνίδια της σειράς έρχονται στο Nintendo Switch

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή την έλευση του Sora στο τελευταίο DLC για το Super Smash Bros. Ultimate, η Nintendo προχώρησε σε μια σπουδαία ανακοίνωση για τους κατόχους του Nintendo Switch. Όλοι οι τίτλοι της σειράς Kingdom Hearts (και οι συλλογές) θα κυκλοφορήσουν σύντομα και για την παιχνιδοκονσόλα της εταιρείας!

Ο Masahiro Sakurai τόνισε πως η Square Enix θα γιορτάσει τα 20 χρόνια της δημοφιλούς σειράς Kingdom Hearts το 2022, επομένως, είναι εύλογο να υποθέσουμε πως το λανσάρισμα για το Nintendo Switch θα συμβεί μέσα στο επόμενο έτος. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστή ακριβής ημερομηνία.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι τα Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix και Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue περιλαμβάνουν τις original εκδόσεις των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν για το PlayStation 2 μαζί με τα spin-offs τους. Για το Kingdom Hearts 3 θα απαιτείται σύνδεση στο Internet προκειμένου να τρέχει σωστά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό