22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όλα τα μοντέλα του iPhone 13 θα έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φήμες θέλουν την Apple να βάζει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες σε όλα τα μοντέλα της οικογένειας iPhone 13. Αυτό, πρακτικά, δημιουργεί προσδοκία για καλύτερη αυτονομία από όλα τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν.

Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες που εμφανίστηκαν στο Internet κάνουν λόγο για μπαταρία 2406 mAh στο iPhone 13 Mini, που θα έχει και το μικρότερο μέγεθος, μπαταρία χωρητικότητας 3095 mAh στο iPhone 13 και το iPhone 13 Pro, ενώ τη μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μονάδα αναμένεται να την έχει το iPhone 13 Pro Max, στα 4352 mAh.

Αξίζει να δούμε, για σκοπούς σύγκρισης, τις χωρητικότητες των μοντέλων της οικογένειας iPhone 12. Έτσι, στο iPhone 12 Mini η μπαταρία είναι στα 2227 mAh, τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro έχουν μονάδα στα 2815 mAh και τέλος, το iPhone 12 Pro Max είναι στα 3687 mAh. Είναι εμφανής η διαφορά προς το καλύτερο, που ετοιμάζει η Apple, σύμφωνα, πάντοτε, με τη σχετική φημολογία.

Πολλοί αναλυτές σχολιάζουν ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται αναλυτικά οι χωρητικότητες των νέων μπαταριών, πέρα από τη φήμη ότι το iPhone 13 θα είναι περισσότερο προικισμένο σε αυτόν τον τομέα από τον προκάτοχό του. Μένει να το δούμε…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό