12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Όλα τα μοντέλα με οθόνες 120 Hz και 6 GB RAM;

Ειδήσεις Ελλάδα

Tο ερχόμενο φθινόπωρο αναμένεται να κυκλοφορήσει η σειρά iPhone 14 της Apple, η οποία θα αποτελείται από τέσσερα μοντέλα: το iPhone 14, το iPhone 14 Max, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Όσον αφορά στο mini, αυτό θα διακοπεί μετά τις θλιβερές πωλήσεις του iPhone 13 mini.

Σύμφωνα με ένα ερευνητικό σημείωμα του αναλυτή Jeff Pu για τη Haitong International Securities, αυτή τη χρονιά η Apple θα κάνει τα μοντέλα Pro και μη Pro iPhone πολύ πιο όμοια από πριν στις οθόνες και τη μνήμη.

Όπως λέγεται, και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 θα διαθέτουν οθόνες 120 Hz, αλλά και την ίδια RAM: 6 GB. Αυτή τη στιγμή, τα iPhone 13 mini και iPhone 13 έχουν 4 GB, ενώ τα Pro και Pro Max έχουν 6 GB.

Παλιότερα, ο Pu είχε δηλώσει ότι τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα έφταναν τα 8 GB, αλλά αυτό δε συνέβη. Ένας “έλεγχος της αλυσίδας εφοδιασμού” αποκάλυψε ότι οι εκτιμήσεις κόστους ευθύνονται για την αλλαγή στη στρατηγική.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά να είναι πανομοιότυπα μεταξύ των φθηνότερων μοντέλων που δεν είναι Pro και των πιο ακριβών Pro, περιμένουμε να δούμε τι πλεονεκτήματα θα προσφέρει η Apple στα ακριβά μοντέλα, προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαφορά της τιμής. Εκεί που μάλλον θα υπάρξει διαφοροποίηση είναι οι κάμερες.

Ο Pu λέει ότι τα Pro θα ξεκινούν από 256 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ τα μη Pro θα ξεκινούν από 64 GB και τα μοντέλα Pro θα έρχονται επίσης με την πολυαναμενόμενη κύρια κάμερα 48 MP.

Επειδή υπάρχει ακόμα πολύς καιρός μπροστά μας μέχρι την κυκλοφορία, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν πρέπει να θεωρείται ακόμα δεδομένη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό