21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές για τον βίαιο θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι αρχές -μετά και την ιατροδικαστική εξέταση- τον βίαιο θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιό της, από τον ανιψιό της, το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ο ιατροδικαστής ήρθε και σήμερα στο χωριό για να κάνει νέα αυτοψία στο σημείο.

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Ωστόσο ακόμη δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητή στην κοινωνία του μικρού χωριού.

Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία 68χρονης κτηνοτρόφου σε χωριό κοντά στην Καβάλα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό