24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Όλα για όλα» η Δανία – Με εκπλήξεις στην ενδεκάδα η Σερβία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σερβία αντιμετωπίζει την Δανία σε ένα παιχνίδι «do or die» για τις δύο ομάδες, καθώς όποια νικήσει θα περάσει στην επόμενη φάση του Euro 2024 (22:00, ΕΡΤ3). Με μία αλλαγή στην ενδεκάδα θα κατέβει για την δύσκολη αναμέτρηση το σύνολο του Κάσπερ Χούιμλαντ, ενώ οι Βαλκάνιοι επέλεξαν να κάνουν αρκετές… εκπλήξεις στην ενδεκάδα. 

Οι Σκανδιναβοί, θα παραταχθούν στο ματς με τον Σμάιχελ να είναι κάτω από την εστία. Σε σύστημα 3-4-1-2 τα στόπερ της Δανίας θα είναι ο Βέστεργκαρντ, ο Κρίστενσεν και ο Άντερσεν. Στα άκρα, οι Μπα και Μέλε θα πλαισιώνουν στο κέντρο τους Χόιμπεργκ και Χούιμλαντ. Σε ρόλο επιθετικού μέσου, θα βρεθεί ο Έρικσεν και η «δυάδα» στην επίθεση θα είναι ο Γουίντ με τον Χόιλουντ. 

Το ίδιο πράγμα ωστόσο δεν ισχύει και για την Σερβία, η οποία άλλαξε και σχηματισμό για το παιχνίδι κόντρα στους Δανούς. Ο Στόικοβιτς επέλεξε τον Ράικοβιτς στο τέρμα και για την αμυντική τριάδα τους Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς και Βελίκοβιτς. Οι συγκεκριμένοι αμυντικοί ήταν βασικοί και στο ματς κόντρα στην Σλοβενία. Σε σύστημα 3-4-2-1, ο Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ θα παίξει στην αριστερή πτέρυγα, ενώ ο Μιχαΐλοβιτς δεξιά. Στο κέντρο, Γκούντελ και Ίλιτς θα παίξουν μαζί για πρώτη φορά στην διοργάνωση στο αρχικό σχήμα, ενώ φανέλα βασικού πήρε και ο Σάμαρζιτς με τον Λούκιτς που φαίνεται πως θα είναι σε θέση επιθετικού χαφ. Μόνος προωθημένος θα είναι ο Μίτροβιτς. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Δανία (Κάσπερ Χούιμλαντ): Σμάιχελ, Βέστεργκαρντ, Κρίστενσεν, Άντερσεν, Μέλε, Μπα, Χόιμπεργκ, Χούιμλαντ, Έρικσεν, Γουίντ, Χόιλουντ. Σερβία (Ντράγκαν Στόικοβιτς): Ράικοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Ζίβκοβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Γκούντελ, Ίλιτς, Σάμαρζιτς, Λούκιτς, Μίτροβιτς. 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό