24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλα «έτοιμα» για τον γάμο του Αντετοκούνμπο – Η πρώτη φωτογραφία του ζεύγους από το white party

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ στην Καλαμάτα και στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, Costa Navarino. Η τελετή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/9), αλλά πριν από εκείνη την μεγάλη μέρα, όλοι οι καλεσμένοι θα μπορούν να απολαύσουν πολλές άλλες δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το ζεύγος για το τριήμερο αυτό (30/8, 31/8, 1/9).

Το dress code στο «white party» και το πρόγραμμα μέχρι την τελετή

Το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να κάνουν ένα μεγάλο «γλέντι» στο Costa Navarino με ένα πάρτι όπου άντρες και γυναίκες, θα φοράνε άσπρα κοστούμια και φορέματα. Το Σάββατο (31/8), θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα πάρτι, το οποίο θα έχει Νιγηριανές αναφορές, καθώς οι Αντετοκούνμπο κατάγονται από την χώρα της Αφρικής. Τέλος, την Κυριακή (1/9), θα γίνει η σπουδαία τελετή, η οποία θα έχει και ορθόδοξο, αλλά και καθολικό γάμο! Ο χώρος, θα είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένος για την μοναδική στιγμή του ζευγαριού.

«Μυστήριο» ακόμη το κοστούμι του Γιάννη

Ο Έλληνας σταρ, έχει διαλέξει πως το χρώμα που θα ταιριάζει στον γάμο του, αλλά είναι ακόμα… μυστικό. Επίσης και τα αδέρφια του, Κώστας, Θανάσης, Φράνσις και Άλεξ, έχουν αποφασίσει τι θα βάλουν. Με τους τρεις από αυτούς, όλο αυτό το διάστημα έκαναν πολυτελές διακοπές και μας το έδειχναν με κάθε τρόπο πως είναι πιο ενωμένοι από ποτέ για την μεγάλη στιγμή του Γιάννη. 

Έφτασαν και οι ιδιοκτήτες των Bucks και οι υπόλοιποι εκλεκτοί καλεσμένοι

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) με ένα πολυτελές λίαρ jet, έφτασαν και οι πρόεδροι των Μπακς από την Αμερική. Οι υπόλοιποι τρανοί καλεσμένοι, είναι ο «θρύλος» του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και η διάσημη πρώην τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς. Πρόσκληση έχει λάβει και ο πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης με την γυναικά του, Μαρέβα Γκαρμπόφσκι. Βέβαια, υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Η πρώτη φωτογραφία από την άφιξη του ζευγαριού, που φορά λευκά, στο πάρτι:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό