32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

«Ω ρε φίλε…»! Η αντίδραση του Θοδωρή Ζαγοράκη όταν συνάντησε ξανά το τρόπαιο του Euro 2004! (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Gazzetta ήταν εκεί και κατέγραψε την αντίδραση του εμβληματικού αρχηγού της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και MVP του EURO 2004 όταν μετά από 20 χρόνια συνάντησε ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η ΕΠΟ και οι Legends 2004 με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ γιορτάζουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα» του 2004, διοργανώνοντας το TROPHY TOUR powered by OPAP, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που θα φιλοξενήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

Μετά τη Λάρισα το πρωί της Τρίτης (4/6) το τρόπαιο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους υπό την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Ω ρε φίλε…» ακούστηκε να λέει ο εμβληματικός αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και MVP του EURO 2004 με το που βρέθηκε μπροστά στο αυθεντικό τρόπαιο.

«Ω ρε φίλε»

Η πρώτη αντίδραση του Θοδωρή Ζαγοράκη όταν κράτησε ξανά το τρόπαιο του Euro 2004 μετά από 20 χρόνια. pic.twitter.com/DdnnCH49VD

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) June 4, 2024

Στο πλαίσιο του TROPHY TOUR powered by OPAP, το βαρύτιμο τρόπαιο θα «ταξιδέψει» σε γενέτειρες πόλεις παικτών της «χρυσής» Εθνικής Ομάδας, με στόχο να αναβιώσουν οι ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης που έζησαν οι φίλαθλοι το καλοκαίρι του 2004.

🇬🇷🏆 «Το κρατούσα έτσι για 45 λεπτά, κουλάθηκε το χέρι μου»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντάει ξανά το τρόπαιο του Euro 2004 μετά από 20 χρόνια! pic.twitter.com/xAZiRjO0Z1

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) June 4, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό