33.6 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Ψυχοκόρες το τέλος: Το ανέλπιστο δώρο, η μεγάλη «συγγνώμη» της Δήμητρας Ματσούκα στην Αρχοντούλα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η Νέλλα κλείνει όλες τις εκκρεμότητές της στις Ψυχοκόρες. Και δείχνει την καλοσύνη της. 

Μας μένουν ελάχιστα επεισόδια μέχρι το οριστικό φινάλε της σειράς Ψυχοκόρες την ερχόμενη Τετάρτη και αυτά είναι τα πιο σημαντικά και των 60 των τριών κύκλων. Η τελική αλλαγή στις ζωές όλων. Οι περισσότεροι θα γνωρίσουν την ευτυχία και άλλοι θα απαλλαχτούν από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Η σχέση δύο γυναικών και το μεγάλο μυστικό που τις ένωσε θα μας απασχολήσει ξανά. Και θα δούμε μία Νέλλα που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα βλέπαμε.

Και μία Αρχοντούλα, επίσης διαφορετική.

Η μεγάλη επιστροφή του Σώτου

Ήδη γνωρίζουμε για το τέλος του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και της Δήμητρας Ματσούκα ως Κοσμά και Νέλλας στις Ψυχοκόρες. Θα είναι μεγάλη στιγμή αυτή, στη σειρά. Μία τραγωδία που κανείς δεν περίμενε, αλλά που μοιάζει αυτονόητη, μετά από τόσα μικρά ή μεγάλα εγκλήματα που έχει κάνει ο Κοτρώτσης. Η γυναίκα του θα μπορούσε να αποφύγει αυτή την τραγωδία. Αλλά δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνον.

Έτσι οργανώνει την κοινή αυτοκτονία τους, κάνοντας μία μικρή δολιοφθορά στο αυτοκίνητο που τους μεταφέρει μαζί. Η Νέλλα τον τιμωρεί και αυτοτιμωρείται. Άλλωστε μετά τη φυγή και του Σώτου από το σπίτι, δεν έχει κανένα νόημα η ζωή της. Ο Κοσμάς της είχε διαλύσει κάθε όνειρο και την είχε οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή της. Εδώ και καιρό είχε αποφασίσει την εκδίκησή της. Και τώρα την κάνει πράξη.

Πριν όμως από αυτό θα έχει φροντίσει να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες. Είχε μία ευαίσθητη και καλοσυνάτη πλευρά ως ρόλος, αν και σπάνια την έδειχνε. Για παράδειγμα όταν είχε φύγει από το σπίτι η Μαρίκα, είχε δακρύσει βλέποντάς την να απομακρύνεται και της είχε ευχηθεί «Καλή τύχη».

https://www.instagram.com/reel/C8q_rx9o_9g/

Τώρα όμως θα κάνει ένα μεγάλο δώρο σε μία γυναίκα που πλήγωσε με τη συμπεριφορά της αλλά εδώ και 25 χρόνια μοιράστηκε ένα μεγάλο μυστικό. Η Αρχοντούλα της έδωσε τον γιο της Σώτο να τον μεγαλώσει ως δικό της γιο και τώρα εκείνη της το ξεπληρώνει. Λίγο πριν το τέλος της σειράς και ενώ το σπίτι του Κοτρώτση είναι πια έρημο, η Αρχοντούλα θα βρει ένα σημείωμα της Νέλλας, η οποία την ευχαριστεί για όσα της πρόσφερε και όσα έζησαν μαζί.

Παρά τη ρήξη τους το τελευταίο διάστημα της δίνει μία μεγάλη ανταμοιβή. Της αφήνει το σπίτι και τα κοσμήματά της. Μία άκρως συγκινητική στιγμή αυτή λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Δυστυχώς η Νέλλα δεν θα προλάβει να δει τον Σώτο να επιστρέφει στο σπίτι. Η Αρχοντούλα θα κάνει με τη σειρά της έναν μικρό αγώνα, τόσο για να τον κρατήσει κοντά της, όσο και να εμποδίσει τη Μαρίκα από το να παντρευτεί τον Πολίτη. Και εδώ θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις. Για πρώτη φορά πολύ ευχάριστες.

https://www.instagram.com/p/C8peBDSIMp1/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό