25.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ψυχικό: Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό που είχε προσαχθεί νωρίτερα από τις Αρχές, όπως ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) από την ΕΛΑΣ.

Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήταν – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – το πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν πριν και μετά τη δολοφονία του 54χρονου έξω από το γραφείο του στο Νέο Ψυχικό.

Πιο συγκεκριμένα, κλειδί στη σύλληψη ήταν η λεπτομερής ανάλυση που έκαναν οι αρχές από πλήθος καμερών ασφαλείας που τον είχαν «πιάσει» σε όλη τη διαδρομή βήμα – βήμα. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, μετά τη δολοφονία, ο 44χρονος έβαλε το σκούτερ σε πάρκινγκ συγγενικού του προσώπου στου Ζωγράφου και έφυγε με άλλο δίκυκλο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι έμπειροι αστυνομικοί φαίνεται πως έφτασαν στα ίχνη του και από τον σωματότυπο και άλλα υψομετρικά χαρακτηριστικά του, ώστε να προχωρήσουν στο ένταλμα σύλληψης.  

Την ίδια ώρα, «φύλλο και φτερό» κάνουν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και κινητά τηλέφωνα που φέρεται να βρέθηκαν στο σπίτι του συλληφθέντα.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για άτομο με βαρύ ποινικό παρελθόν ενώ μετά την αποφυλάκισή του φαίνονταν να ζει μια φυσιολογική ζωή έχοντας στήσει μάλιστα και μια μικρή επιχείρηση.

Ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό

Ο 44χρονος που συνελήφθη, σύμφωνα με τις Αρχές, θεωρείται ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του τοπογράφου. Πλέον, το βάρος των ερευνών έχει πέσει στην «αποκάλυψη» του ηθικού αυτουργού, του ατόμου δηλαδή που έδωσε την εντολή για το «συμβόλαιο θανάτου».  

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα ίχνη του ηθικού αυτουργού αναζητούνται στη Μύκονο, με τους αστυνομικούς να έχουν ήδη αρκετά στοιχεία στην κατοχή τους.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό