27.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ψυχικό: Η στιγμή της εκτέλεσης του τοπογράφου – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο σοκαριστικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό, στις αρχές του Ιουλίου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που ήρθε στο προσκήνιο τη Δευτέρα 5/8, φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο εκτελεστής πλησιάζει το σταθμευμένο αυτοκίνητο, βγάζει το όπλο με ψυχραιμία και εκτελεί το θύμα σε ένα μαφιόζικο χτύπημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία, ο οποίος έχει συλληφθεί και έχει προφυλακιστεί, άδειασε το ένα όπλο επάνω στον 54χρονο τοπογράφο οποίος μόλις είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, δείχνει κάπως αδέξια να αναζητά ένα άλλο όπλο, το οπλίζει, και για δεύτερη φορά πυροβολεί και δίνει τη χαριστική βολή στο θύμα του. Υπενθυμίζεται ότι στον τόπο της εκτέλεσης, βρέθηκαν πάνω από 15 κάλυκες από τους αστυνομικούς.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Ο τοπογράφος έχει ξεκινήσει από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και σε λίγα λεπτά φτάνει στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου, όπου βρίσκεται η επιχείρηση, που διατηρούσε με τον συνέταιρό του. Ο δράστης φέρεται όλο αυτό το διάστημα, επί 3,5 περίπου χιλιόμετρα, να τον ακολουθεί.

Μόλις ο 54χρονος σταθμεύει το μαύρο όχημα με τα φιμέ τζάμια, ο δράστης με τη μοτοσικλέτα, φορώντας μαύρα ρούχα και λευκό κράνος, προσεγγίζει την πόρτα του οδηγού. Βγάζει το πιστόλι και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πυροβολεί τουλάχιστον 15 φορές σε βάρος του θύματος. Η στιγμή αυτή διαρκεί μόλις 6 δευτερόλεπτα και κατόπιν ψάχνει και το δεύτερο όπλο, προσπαθώντας παράλληλα να σταθεροποιήσει την μηχανή του.

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια, ο ψυχρός εκτελεστής αδιαφορεί για τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και για τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στη γύρω περιοχή. Εκτελεί και εξαφανίζεται με το σκούτερ που φέρεται να οδηγούσε από το σημείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό