18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ψηφιακό συνέδριο για την τηλεργασία αύριο 1/12

Ειδήσεις Ελλάδα

Ψηφιακό συνέδριο για την τηλεργασία διοργανώνει ο ΣΕΒ, αύριο Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 15.00, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος SEVSOCDIAL.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο συνέδριο θα επισημανθούν τα κρίσιμα σημεία του Ευρωπαϊκού κοινωνικού διαλόγου, θα παρουσιαστούν ευρωπαϊκές πρακτικές για την τηλεργασία, το θεσμικό πλαίσιο και θα παρουσιαστούν οι προβληματισμοί για τις απαραίτητες αλλαγές στα διοικητικά συστήματα και στην προσαρμογή της κουλτούρας από τον έλεγχο στην εμπιστοσύνη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν και τα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας για την τηλεργασία σε δείγμα 250 επιχειρήσεων. (Σύμφωνα με την έρευνα, ποσοστό άνω του 55% των εργασιών μπορούν να εκτελεστούν από απόσταση, περισσότερες από 7 στις 10 επιχειρήσεις εφαρμόζουν, ήδη, υβριδικό μοντέλο τηλεργασίας, και ποσοστό άνω του 60% θεωρεί ότι η τηλεργασία επέδρασε σίγουρα θετικά/μάλλον θετικά στην παραγωγικότητα).

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τη συμμετοχή σε αυτό μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ΣΕΒ (www.sev.org.gr) (και ειδικότερα στο σύνδεσμο εδώ

Σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση του έργου θα διατεθεί δημόσια και δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους, πρακτικός οδηγός για την αποτελεσματική εφαρμογή της τηλεργασίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό