32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ψήφιζα από πριν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Κασσελάκης με έφερε πιο κοντά

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον καταλυτικό ρόλο που διαδραμάτισε η ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική, ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μιλώντας στο Action 24, ο επιχειρηματίας και πρώην τηλεπαρουσιαστής, σημείωσε: «Ήμουν από πριν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτός ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι που με έκανε να έρθω πιο κοντά και να νιώσω ότι χωράω και εγώ να είμαι εκεί».

«Με την έλευση του νέου προέδρου, του Στέφανου Κασσελάκη, είναι σαν να μπορεί πλέον να ακούγεται η φωνή του καθενός από τη βάση του κόμματος. Να μην είναι όπως τα παραδοσιακά κόμματα που οι λίγοι αποφασίζουν για τους πολλούς. Εδώ οι πολλοί μπορούν να αποφασίσουν τι θέλουν και ποιους θέλουν να τους εκπροσωπούν», υπογράμμισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Επίσης, ως μικρομεσαίος επιχειρηματίας και ως απόδημος -γιατί έχω υπάρξει και εγώ χρόνια στο εξωτερικό και έχω δει τα παιδιά που φεύγουν- με έκανε και μένα να θέλω να βάλω το λιθαράκι μου», είπε.

«Στο παρελθόν ασχολιόμουν με έργα αλληλεγγύης στην Ελλάδα, στην Αφρική, στην Ινδία. Αλλά αυτό είχε έναν περιορισμένο τρόπο που μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Εδώ μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω πράγματα πολύ καλύτερα, και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να κάνω πράγματα και υπέρ των μικρομεσαίων αλλά και για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου», επισήμανε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Το να μπαίνεις μέσα στην πολιτική και να είσαι ένα ήδη ένα τηλεοπτικό πρόσωπο τελικά λειτουργεί αρνητικά, γιατί οι αντίπαλοί σου μπορεί να σε χτυπήσουν σε αυτό και να σε δυσφημίσουν. Από την άλλη, έχεις μια δημοσιότητα και παλεύεις να δείξεις ότι πέρα από αυτό το κομμάτι, έχεις και άλλα πράγματα», είπε.

«Αυτό που βλέπω είναι μια πολύ θετική άποψη από τον κόσμο προς τα εμένα. Εν τέλει, χρειάζεται να πάνε και οι νέοι άνθρωποι μπροστά που δεν έχουν βλάψει τον τόπο», σημείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό