23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ψήνεται» για Γιουνάιτεντ ο Ντάμφρις, τον θέλει ο Τεν Χαγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν κλείνει την «πόρτα» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντένζελ Ντάμφρις, που φημολογείται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Έρικ Τεν Χαγκ για το δεξί άκρο της άμυνας.

Το κενό των «Κόκκινων Διάβολων» στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα αναγνωρίζεται απόλυτα από τον Ολλανδό τεχνικό, που μοιάζει να μην υπολογίζει τον Γουάν Μπισάκα (βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου) και να δείχνει εμπιστοσύνη αλλά μόνο σε ρόλο αναπληρωματικού στον Ντιόγκο Νταλότ.

Έτσι, η περίπτωση του συμπατριώτη του Τεν Χαγκ, Ντένζελ Ντάμφρις, δείχνει ιδιαίτερα ελκυστική.

Ο 26χρονος ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Ολλανδίας στο EURO 2020 και πήρε μεταγραφή στην Ίντερ για ένα ποσό μικρότερο των 14 εκατομμυρίων, έχοντας τον δύσκολο ρόλο του αντικαταστάτη του Ασχράφ Χακίμι.

Φέτος, πραγματοποίησε 45 εμφανίσεις με τους «Νερατζούρι» βρίσκοντας δίχτυα 5 φορές και βγάζοντας 7 ασίστ, έχοντας γενικώς μια ικανοποιητική παρουσία.

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Τεν Χαγκ δεν περνά απαρατήρητο από τον παίκτη, που ενδιαφέρεται για την προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ και βλέπει μια μετακόμιση στο «Θέατρο των Ονείρων» με καλό μάτι.

Οι Μιλανέζοι πάντως δεν πρόκειται να δεχτούν οποιαδήποτε πρόταση δεν υπερβαίνει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που δαπάνησαν οι ίδιοι για να αποκτήσουν τον Ντάμφρις από την Αϊντχόφεν και γι αυτό η Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ, αν πράγματι θέλει να τον αποκτήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό