35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ψάχνουν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο τον Νίκο Αλεξανδρόπουλο που αγνοείται στα Λεχαινά Ηλείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στα Λεχαινά και την Ηλεία, για την εξαφάνιση του 87χρονου Νίκου Αλεξανδρόπουλου. Στο κόκκινο η αγωνία των δικών του ανθρώπων.

Άκαρπες για ακόμα μια ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 87χρονου, Νίκου Αλεξανδρόπουλου από τα Λεχαινά στην Ηλεία, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή το πρωί (09-06-2024), όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του για να κάνει την καθημερινή του βόλτα, όπως συνήθιζε. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στην αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες, που όμως δεν έχουν αποδώσει.

Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, όταν άργησε να επιστρέψει σπίτι του, ανησύχησε τους οικείους του, οι οποίοι άρχισαν να τον αναζητούν στην γύρω περιοχή. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας δήλωσαν την εξαφάνισή του και στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Από την Δευτέρα 10 Ιουνίου, έχουν ξεκινήσει αναζητήσεις για τον εντοπισμό του και από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ που με εκπαιδευμένους ιχνηλάτες υλοποιούν έρευνες σε μια μεγάλη ακτίνα και στα πιθανά σημεία που μπορεί να βρίσκεται ο ηλικιωμένος άνδρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεγάλη κινητοποίηση ωστόσο υπάρχει και μέσα από τα social media, όπου πολίτες του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, έχουν κοινοποιήσει τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 87χρονου, προκειμένου να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Στο μεταξύ, αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση εξαφάνισης, καθώς οι πληροφορίες που έχουν οι αρχές είναι λιγοστές, ενώ το έργο δυσχεραίνουν και οι καιρικές συνθήκες εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

To άρθρο Ψάχνουν σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο τον Νίκο Αλεξανδρόπουλο που αγνοείται στα Λεχαινά Ηλείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό