31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Ψάχνεται ξανά με Κεντζιόρα ο ΠΑΟΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Με τέσσερις διαδοχικές νίκες στα play offs της Super League 1 και φινάλε στο Κλεάνθης Βικελίδης με τρίποντο επί του Άρη, ο «δικέφαλος του βορρά» τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Λουτσέσκου θέλει τον Κεντζιόρα

Ένας από τους παίκτες που παίξανε βασικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρα ο Τόμας Κεντζιόρα. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε συνολικά σε 47 αναμετρήσεις φέτος και έμοιαζε… ακούραστος, ενώ έκανε άρτια τη δουλειά του αμυντικά. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, οι πρωταθλητές που θέλουν να κρατήσουν τον κορμό τους και να επενδύσουν στην ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, είναι σε επικοινωνία με την πλευρά της Ντιναμό Κιέβου. Ο Κεντζιόρα είχε έρθει δανεικός στους Θεσσαλονικείς και προσπαθούν να κάνουν deal με την Ντιναμό, προκειμένου να τον κρατήσουν για έναν ακόμη χρόνο δανεικό.

Δείτε το δημοσίευμα: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του Τόμας Κεντζιόρα από τη Ντιναμό Κιέβου και να τον κρατήσει για περισσότερο διάστημα στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται έως ότου βρεθεί η χρυσή τομή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό