18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ψάχνει αντίδραση ως ΠΑΟΚ | Gazzetta

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιχείρηση αποσυμπίεσης και η προσπάθεια να βγάλει η ομάδα αντίδραση, μετά την «πολύπλευρη ήττα», όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ την επομένη του αγώνα με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση. Θέλει να μείνει όρθιος και να αντιμετωπίσει την αγωνιστική και όχι μόνο κρίση «μετά την χθεσινή πολύπλευρη ήττα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Προς αυτή την κατεύθυνση λειτούργησε και η παρουσία του αντιπροέδρου Μάκη Γκαγκάτση στη σημερινή προπόνηση και η ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, να παλέψει και να χρησιμοποιήσει τη δυσκολία της στιγμής ως… όχημα για την επαναφορά του», τονίζουν από τη Μικράς Ασίας, χαρακτηρίζοντας «απότομη προσγείωση» τα όσα συνέβησαν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου

Η επόμενη μέρα ήταν δύσκολη. «Το μόνο που μένει είναι η δουλειά. Η δουλειά που θα οδηγήσει στη διόρθωση των λαθών και στην ανάκαμψη. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχει μάθει να παρατάει καμία μάχη ακόμα κι όταν όλα δείχνουν εναντίον του», αναφέρεται στην ενημέρωση για τα όσα συνέβησαν σήμερα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Μπήκε ο Αούγκουστο, εκτός Βιεϊρίνια και Κρέσπο

Ακολουθεί ο αγώνας Κυπέλλου την Τετάρτη (1/12) κόντρα στην ΑΕΛ και η νέα έξοδος στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι η επιστροφή του Ντάγκλας Αουγκούστο στις προπονήσεις. Ο Βραζιλιάνος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ατομικό, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε τρέξιμο στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό